Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul selecţionerului după calificarea la EURO 2024: "Le mulţumesc celor din FRF, mi-au dat mână liberă şi au avut încredere în mine"

Mesajul selecţionerului după calificarea la EURO 2024: "Le mulţumesc celor din FRF, mi-au dat mână liberă şi au avut încredere în mine"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a obţinut calificarea la Euro 2024. Tricolorii lui Edward Iordănescu s-au impus cu 2-1 în faţa Israelului şi şi-au asigurat prezenţa la turneul final din Germania.

"Avem o datorie faţă de noi să terminăm această campanie cu capul sus. Simt o bucurie fantastică, trebuie să-i felicităm pe toţi jucătorii care au reuşit această calificare, am crezut întotdeauna în ei.

Le mulţumesc celor din familia mea, toţi au fost aici la meci. Suntem fericiţi, ne bucurăm, iar acum urmează un meci cu responsabilitate pentru noi în faţa a 50 de mii de suporteri. Vreau să le mulţumesc celor din conducerea FRF, în momentele de cotitură au continuat să mă susţină necondiţionat, mi-au dat mână liberă şi au avut încredere în mine.

E un moment frumos, calificarea matematică a fost obţinută în acest meci, dar calificarea a fost obţinută şi cu eforturi, cu decizii, cu unele decizii cu care nu sunt împăcat, dar mi le asum, calificarea a fost obţinută cu fiecare picătură de transpiraţie a acestor băieţi.

Suntem la EURO, au fost momente grele, jigniri şi critici, dar uite că am depăşit obstacolele şi ne-am calificat. Am încredere că acest grup poate să facă o figură frumoasă la Campionatul European" , a declarat Edward Iordănescu la Prima TV.

Israel - România 1-2

Echipa naţională a României a învins, sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, reprezentativa Israelului şi s-a calificat la Euro 2024.

Într-un alt meci din grupa I, Elveţia a încheiat la egalitate cu naţionala din Kosovo, 1-1. Ruben Vargas a deschis scorul pentru gazde, iar Kosovo a egalat pe final, prin Hyseni.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final. Pentru tricolori este a şasea oară când merg la turneul final al campionatului european, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

  • ISRAEL: Glazer – Dasa (Kanichowsky 62), Miguel Vitor, S. Goldberg, Revivo (Baribo 77) - Peretz, Lavi (Abo Fany 62), Gloukh - Turgeman, Zahavi, Khalaili (Gorno 77). SELECŢIONER: Alon Hazan
  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Raţiu, A. Burcă, Drăguşin, Bancu - R. Marin (Cicâldău 87), Screciu (M. Marin 77) – I. Hagi (Fl. Coman 65), Stanciu (Ad. Rus 87), Drăguş (Mihăilă 65) - G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare