You are here:

Mesajul sfăşietor transmis de Sven-Goran Eriksson: ”Să nu vă pară rău, doar zâmbiţi”

Mesajul sfăşietor transmis de Sven-Goran Eriksson: ”Să nu vă pară rău, doar zâmbiţi”
Comentarii

„Am avut o viaţă frumoasă. Poate prea frumoasă". Suferind de cancer pancreatic în fază terminală, fostul antrenor suedez Sven-Goran Eriksson (76 de ani) a transmis un emoţionant mesaj de adio în documentarul Sven, care va fi disponibil din 23 august pe Prime Video, relatează RMC Sport.

"Cred că tuturor ne este teamă de ziua în care vom muri, dar viaţa este şi moarte”, a spus el. "Sper că, la final, oamenii vor spune: da, a fost un om bun, dar nu toată lumea va spune asta. Sper că vă veţi aminti de mine ca de un om pozitiv care a încercat să facă tot ce a putut. Să nu vă pară rău, doar să zâmbiţi.

Mulţumesc pentru tot, antrenorilor, jucătorilor, publicului, a fost fantastic. Aveţi grijă de voi şi de viaţa voastră. Şi trăiţi-o".

Globetrotter, Sven-Goran Eriksson a devenit primul selecţioner străin din istoria Angliei (2001-2006), înainte de a conduce Mexic (2008-2009), Coasta de Fildeş (2010) şi Filipine (2018-2019), între câteva escapade în campionatul Chinei. Cariera sa de antrenor a început în 1979 cu IFK Göteborg, cu care s-a făcut remarcat prin câştigarea Cupei UEFA în 1982.

Afla mai multe despre: sven goran eiksson 

viewscnt
Articole similare