Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de antrenorul Parmei pentru Dennis Man! ”Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe!”

Mesajul transmis de antrenorul Parmei pentru Dennis Man! ”Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe!”

Stranieri

Comentarii

Enzo Maresca, antrenorul Parmei, are aşteptări mari de la Dennis Man.

Chiar dacă la începutul sezonului aveau ca obicetiv revenirea pe prima scenă a fotbalului italian, Parma are 6 meciuri consecutive fără victorie şi ocupă locul 15, fiind mai aproape de retrogradare, decât de obiectivul setat la începutul sezonului. 

Echipa din Serie B va juca, joi, de la 21:30, contra celor de la Cittadella, iar la conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul lui Man şi Mihăilă a dezvăluit că are aşteptări mari de la fostul jucător de la FCSB. Enzo Maresca a spus că românul trebuie să facă diferenţa când este utilizat. 

 ”Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe!”

”Man face parte dintr-un grup de jucători care ar trebui să facă diferenţa şi, în plus, să ia responsabilitatea asupra lor. Acest lucru este valabil şi pentru alţi jucători importanţi precum Vazquez, Danilo şi Osorio. Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe, ci să trecem la fapte”, a declarat Enzo Maresca, conform site-ului oficial al italienilor.

Dennis Man este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din Serie B, iar potrivit Transfermarkt, el valorează 10 milioane de euro. În acest sezon, fotbalistul a reuşit 2 goluri în cele 6 meciuri jucate pentru Parma. 

Victor Becali, agentul jucătorului, a dezvăluit că Dennis Man ar dori să plece la Parma

”La un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi, l-ar vrea, dar ne întrebăm şi dacă Sampdoria era dispusă să plătească pentru el. Au fost oferte chiar mai mici decât a plătit Parma pentru el.

În iarnă vom vedea ce va fi. Poate, în perioada de mercato, oamenii vor spune că e în pericol promovarea şi se vor gândi… Sunt multe lucruri în fotbal care se pot întâmpla, nu poţi programa traseul unui fotbalist”, a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, contra sumei de 11 milioane de euro. Acum, şefii clubului italian şi-ar dori cel puţin 15 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: dennis man-parma-serie b 

viewscnt
Articole similare