Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de Lukaku după episodul înspăimântător trăit de către Eriksen! "Am plâns mult înainte de meci pentru că m-am speriat!"

Mesajul transmis de Lukaku după episodul înspăimântător trăit de către Eriksen! "Am plâns mult înainte de meci pentru că m-am speriat!"
Comentarii

Atacatul Belgiei, Romelu Lukaku, a fost alături de colegul său de la Inter Milano, Christian Eriksen.

Un moment înfiorător s-a petrecut în minutul 43 al meciului dintre Danemarca si Finlanda, când Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în urma unui infarct. Romelu Lukaku s-a dezlănţuit în partida contra Rusiei de sâmbătă seara, scor 3-0, meci în care belgianul a reuşit să marcheze o dublă. Fostul jucător de la United a recunoscut că a fost speriat după ce a păţit Eriksen şi a spus că a plâns înainte de meci. 

"Mă bucur pentru victorie, dar mintea mi-a rămas tot la colegul meu, Eriksen. Sper să fie sănătos, îi dedic lui rezultatul. Am plâns mult înainte de meci pentru ca m-am speriat, bineînţeles.

Am petrecut clipe minunate împreuna timp de un an şi jumătate, am stat mai mult timp cu el decât cu familia mea, aşa că gândurile mele se îndreaptă către el, către soţia lui şi cei doi copii ai lui. Mi-a fost greu să mă concentrez. La fel şi lui Jan, Toby si Nacer", a spus atacantul belgian. 

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare