Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de preşedintele lui Atletico Madrid pentru Horaţiu Moldovan la prezentarea oficială

Mesajul transmis de preşedintele lui Atletico Madrid pentru Horaţiu Moldovan la prezentarea oficială
Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico de Madrid. Românul a fost vizibil emoţionat în timpul prezentării şi a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu gruparea madrilenă.

Moldovan, prezentare spectaculoasă la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan (26 de ani) este noul jucător al celor de la Atletico Madrid. 

Echipa antrenată de ”Cholo” Simeone a decis să îi activeze clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro şi să îl transfere de la Rapid. 

Enrique Cerezo l-a prezentat întâi pe portarul român, apoi i-a transmis şi un mesaj important lui Horaţiu Moldovan, căruia i-a şi mulţumit că a ales-o pe Atletico Madrid. 

  • „E un nou gardian în galaxia lui Atleti. Bine ai venit, Horaţiu!”, au scris spaniolii pe reţelele sociale.

„În 2021 a făcut saltul la Rapid Bucureşti, acolo a jucat 82 de meciuri în cele trei sezoane, arătându-şi valoarea şi reuşind să obţină convocarea la naţionala mare a României, alături de care a jucat 8 meciuri internaţionale. 

Dragă Horaţiu, vii la un club unde exigenţa este maximă, şi pe un post, cel al portarului, unde avem deja ca referinţă un nume mondial, Jan Oblak, exemplu extraordinar de efort şi de angajament faţă de clubul alb-roşu. Trebuie să ştie şi că pe lista a legendelor clubului apar numele a mari portari, care au apărat culorile clubului şi care întotdeauna sunt în amintirea fanilor, care sprijină mereu echipa şi cărora dorim să le oferim noi reuşite în acest sezon. 

Horaţiu, bine ai venit la Atletico Madrid! Aici vei găsi o familie, prieteni şi mai presus de orice, oameni care te vor iubi şi te vor admira. De aceea îţi doresc mult succes, dorim ca încrederea pe care tu ai avut-o pentru a veni la acest club să o avem şi noi în tine. Mulţumim pentru contractul tău, dar şi pentru că te afli astăzi alături de noi”, a declarat Cerezo în cadrul conferinţei de presă. 

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanatletico madridrapid 

viewscnt
Articole similare