Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul unui fost jucător de la FCSB pentru Istvan Kovacs, după prestaţia de gală din semifinalele Champions League. ”Dacă nu avem echipa naţională, măcar să ne putem mândri cu arbitri!”

Mesajul unui fost jucător de la FCSB pentru Istvan Kovacs, după prestaţia de gală din semifinalele Champions League. ”Dacă nu avem echipa naţională, măcar să ne putem mândri cu arbitri!”

Fotbal

Comentarii

Istvan Kovacs a fost la centrul partidei dintre Manchester City şi Real Madrid, scor 4-3, din semifinalele UEFA Champions League.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. A fost pentru prima dată în carieră când Kovacs a condus o semifinală a unei competiţii continentale de club, iar arbitrul român s-a ridicat la nivelul standardelor.

După ce a fost lăudat în afară, a venit şi rândul lui Florin Gardoş să reacţioneze. Fostul fundaş din Premier League a recunoscut că i-a dat un mesaj arbitrului român, după meciul din Anglia, pentru a-l felicita. 

”Dacă nu avem echipa naţională, măcar să ne putem mândri cu arbitri!”

”I-am dat un mesaj după meci, l-am felicitat. Nivelul la care a ajuns să arbitreze e uriaş, cu atât mai mult sclipirea asta în acest moment. Cred că vor urma lucruri bune pentru el. E un arbitru cu o capacitate foarte bună de efort. Îl ajută foarte mult în timpul meciurilor, poate să fie aproape de faze.

E o decizie greu de luat (n. r. despre revenirea lui Haţegan). Nu aş vrea să fiu pus într-o asemenea situaţie. Avem şi un caz fericit al lui Eriksen, deşi a trecut prin momente mai dificile, joacă. Mi-a plăcut mereu Haţegan. Dacă nu avem echipa naţională, măcar să ne putem mândri cu arbitri.

După meciul lui City chiar m-am simţit mândru, mai ales că îl cunosc pe Istvan de vreo 15 ani, de la Satu Mare.

Sincer, nu era un jucător bun, altfel nu ajungea arbitru. Eu am glumit, nu mi-l aduc aminte ca fotbalist. Juca fotbal la Victoria Carei, eram foarte mic. Atunci l-am cunoscut prima dată. L-am cunoscut doar pe teren. Am avut şi ieşiri în particular. Mi-a dat şi galben şi roşu. Din cauza asta am refuzat să vorbesc despre el, să nu fie o fază şi să fiu acuzat că suntem prieteni”, a declarat Florin Gardoş, potrivit Pro Arena.

Afla mai multe despre: istvan kovacs-ucl-gardoş 

viewscnt
Articole similare