Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a debutat la PSG. MM Stoica, contrariat: "Nu e normal ce a făcut. Îi dădeam eu soluţii Barcelonei"

Messi a debutat la PSG. MM Stoica, contrariat: "Nu e normal ce a făcut. Îi dădeam eu soluţii Barcelonei"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica nu e de acord cu modul în care Lionel Messi a procedat, în vară, atunci când a acceptat să se transfere de la Barcelona la PSG.

Messi a debutat la PSG

Atacantul argentinian Lionel Messi a debutat, duminică, pentru PSG, în meciul din deplasare cu Reims, din etapa a IV-a a Ligue 1. Plecat de la Barcelona, care nu a putut să-i mai satisfacă pretenţiile financiare, argentinianul a intrat pe teren în minutul 66, în locul ui Neymar. Mbappe a fost cel care a adus victoria oaspeţilor, după reuşitele din minutele 16 şi 63. 

Oficialul FCSB, Mihai Stoica: "Îi dădeam eu soluţii Barcelonei"

Federaţia de fotbal din Spania le-a impus echipelor un plafon salarial de 70%, acesta fiind motivul invocat inclusiv de catalani pentru plecarea lui Messi. În acest moment, Barcelona are un procent de aproximativ 95%. 

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, şi-a spus opinia în privinţa plecării istorice de la Barcelona, la PSG. 

"Nu e normal ce a făcut Messi, trebuia să-şi ajute echipa. Am primit mesaje să nu mai vorbesc, că habar nu am, că Messi a vrut să-şi înjumătăţească contractul. Oameni buni, sunt inginer, iar inginerul trebuie să găsească soluţii. Îi dădeam eu soluţii Barcelonei. E o mare tâmpenie să spui că Messi nu putea fi lăsat. Provoc o dezbatere publică. Eu, Messi, care am făcut evaziune dovedită de statul spaniol, provoc o dezbatere. Eu vreau să joc la Barcelona gratis. Barcelona mi-a dat peste un miliard de euro în cariera mea şi m-a făcut cel mai mare jucător din lume, că Barcelona l-a făcut, l-a luat la 13 ani. Nu Messi a făcut Barcelona. E cel mai mare din lume! Nu se poate. Fondul de salarii e peste? Serios? Atunci, de ce s-a înscris Barcelona în campionat? Că efortul financiar, fără Messi, e zero. Deci ar fi trebuit ca Barcelona să nu se înscrie. Cum a făcut Pique, de exemplu. A renunţat la bani. 

Messi s-a bucurat că mai ia nişte bani, nu i se poate reproşa nimic. Dar parcă mai mare antipatie atrage asupra lui PSG. Acum îmi doresc şi mai mult ca toţi să o bată pe PSG. Nu-i suportam din cauza lui Neymar cu atitudinea lui. Acum îmi doresc foarte mult să-i bată. Să-i prindă Chelsea să-i dezmembreze. Bine, s-ar putea să nu o atingă, dar zic şi eu",  a comentat Mihai Stoica, într-o discuţie cu fanii. 

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbleo messi 

viewscnt
Articole similare