Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a început spectacolul. Starul argentinian, prima "dublă" pentru Inter Miami. Busquets a reuşit şi el o pasă decisivă în victoria categorică din Leagues Cup

Messi a început spectacolul. Starul argentinian, prima "dublă" pentru Inter Miami. Busquets a reuşit şi el o pasă decisivă în victoria categorică din Leagues Cup

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a reuşit prima sa "dublă" în tricoul echipei Inter Miami, în partida câştigată cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Atlanta United, disputată marţi în cadrul competiţiei Leagues Cup, informează EF.

Messi, titular în premieră la Inter Miami, la fel ca şi spaniolul Sergio Busquets, a marcat în minutele 8 şi 22 ale partidei de pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale (Florida). Finlandezul Robert Taylor a reuşit la rândul său o "dublă" pentru învingători (44, 52).

Atalanta United a ratat o lovitură de la 11 m prin argentinianul Thiago Almada, campion mondial alături de Messi la CM 2022 din Qatar.

Căpitanul selecţionatei Argentinei a ajuns astfel la trei goluri reuşite în tricoul lui Inter Miami, după ce a marcat săptămâna trecută golul victoriei în meciul său de debut la această formaţie, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul (2-1), în urma unei lovituri libere executate perfect în minutul 90+4.

În urma succesului de marţi, Inter Miami şi-a asigurat primul loc în grupă şi s-a calificat în faza următoare a Leagues Cup, competiţie la care participă cluburi din Liga profesionistă nord-americană (MLS) şi Liga mexicană (Liga MX).

Cruz Azul şi Atlanta United se vor înfrunta sâmbătă într-un meci decisiv pentru stabilirea ocupantei locului secund în această grupă.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miami 

viewscnt
Articole similare