Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a vorbit despre momentul retragerii, după o altă prestaţie magistrală în tricoul lui Inter Miami. Starul argentinian va juca o nouă finală

Messi a vorbit despre momentul retragerii, după o altă prestaţie magistrală în tricoul lui Inter Miami. Starul argentinian va juca o nouă finală

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi "nu se gândeşte încă la retragere" şi vrea să "profite la maximum de timpul pe care îl mai are" în fotbal, conform unui interviu acordat Apple TV+.

"Sincer, nu mă gândesc încă la asta. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu o minge, să fiu competitiv şi să mă antrenez. Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să mă bucur cât pot, cât timp sunt bine, şi vom vedea.

Cel mai important lucru este să profit la maximum de ceea ce a mai rămas, fie că e mult sau puţin. Trebuie să profiţi la maximum de fiecare moment, pentru că nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic"", a declarat jucătorul de 36 de ani al echipei Inter Miami.

Campionul mondial a vorbit din nou despre plecarea la PSG: "Am avut doi ani dificili la Paris. Adevărul este că nu a mers deloc bine, ne-am luptat. La Miami este un pic ca şi cum ne-am întoarce la viaţa pe care o aveam la Barcelona: să ne bucurăm de viaţa de zi cu zi, de copii, într-o familie care este bine. Mă bucur şi de viaţa sportivă de zi cu zi, ceea ce nu era cazul la Paris".

Lionel Messi a oferit două pase de gol şi a condus-o pe Inter Miami la victoria cu FC Cincinnati, miercuri seara, în semifinalele Cupei SUA.

Inter Miami s-a impus la lovituri de departajare, scor 5-4, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost 3-3.

Împotriva lui Houston sau Salt Lake City, pe 27 septembrie, gruparea patronată de David Beckham va avea ocazia să cucerească al doilea titlu din istoria sa, după cel din Leagues Cup de sâmbăta trecută.

Afla mai multe despre: inter miamimessi 

viewscnt
Articole similare