Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi ar putea debuta la PSG la 29 august, la meciul cu Reims

Messi ar putea debuta la PSG la 29 august, la meciul cu Reims
Comentarii

Atacantul argentinian Lionel Messi ar putea debuta la Paris Saint-Germain, la 29 august, la meciul cu Reims, din etapa a patra a campionatului Franţei.

Lionel Messi este unul dintre cele mai mari nume nu doar din istoria fotbalului, ci din istoria sportului mondial. Argentinianul este emblematic pentru FC Barcelona şi pentru ţara sa, însă acesta a fost nevoită să plece de pa Camp Nou în această vară.

Din pricina problemelor financiare ale catalanilor, contractul lui Messi nu a putut fi prelungit, întrucât înregistrarea acestuia ar fi încălcat regulile de fair play financiar impuse de La Liga. Astfel, argentinianul a fost nevoit să părăsească formaţia la care a petrecut ultimii 21 de ani şi să semneze cu PSG.

"Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi în lotul pentru meciul cu Reims", a declarat antrenorul Mauricio Pochettino.

Lionel Messi nu a fost în lotul pentru meciul cu Brest, câştigat de PSG, scor 4-2, el petrecându-şi weekendul la Barcelona.

Afla mai multe despre: leo messipsg 

viewscnt
Articole similare