Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, decizie controversată? Ce ar vrea să facă cu ultimul Balon de Aur câştigat

Messi, decizie controversată? Ce ar vrea să facă cu ultimul Balon de Aur câştigat

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur cu numărul 7 şi deja ar fi luat o decizie în legătură cu ultimul trofeu obţinut.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el, iar după acest moment, organizatorii i-au pregătit o surpriză specială.

Polonezul Lewandowski a fost pe locul 2, iar Jorginho a fost pe locul 3. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de cel mai bun atacant, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Acum, Messi ar fi decis ca Balonul de Aur cu numărul 7 să fie expus în muzeul Barcelonei, ci nu în ”curtea” lui PSG, club unde a ales să se transfere în această vară, potrivit Joe.co.uk. Messi a fost legitimat la Barca 21 de ani, iar acesta ar putea fi un gest care arată dragostea pe care i-o poartă echipei catalane. 

Ce diferenţă a existat între Lionel Messi şi Robert Lewandowski în cursa pentru câştigarea Balonului de Aur

Cei 180 de jurnalişti din întreaga lume care au votat Balonul de Aur au acordat note de la 6 la 1. După gală, a fost dezvăluit şi punctajul, iar Lionel Messi, câştigătorul trofeului, a avut un total de 613 puncte, cu 33 de puncte mai mult decât atacantul polonez, care a acumulat 580 de puncte.

Jorginho, mijlocaşul lui Chelsea, care s-a situat pe podium, a acumulat 460 de puncte, iar Benzema a avut doar 239. Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi, s-a situat pe locul 6, cu 186 de puncte.  

Afla mai multe despre: messi-balonul de aur-barcelona-psg 

viewscnt
Articole similare