Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi e marea MINCIUNĂ a fotbalului!" Atac incredibil al unui jucător legendar al Realului. De ce nu poate fi niciodată peste CR7

"Messi e marea MINCIUNĂ a fotbalului!" Atac incredibil al unui jucător legendar al Realului. De ce nu poate fi niciodată peste CR7

FC Barcelona

Comentarii

Campion de şase ori cu Real Madrid, grupare pentru care a evoluat timp de 11 ani, între 1986 şi 1997, Francisco "Paco" Buyo a lansat un atac dur la adresa lui Lionel Messi, pe care nu îl vede demn de o comparaţie cu actualul star al Realului, Cristiano Ronaldo.

Portarul cu aproape 400 de meciuri în tricoul Realului spune că atacantul argentinian al Barcelonei nu e nici pe departe la fel de decisiv pentru echipele sale, în comparaţie cu CR7, iar performanţele sale de la Barcelona au fost realizate datorită faptului că gruparea catalană are în lot alţi fotbalişti excepţionali.

Deşi Barcelona a cucerit de patru ori Liga Campionilor cu Messi în echipă, Buyo susţine că argentinianul nu a făcut suficient pentru a fi considerat la acelaşi nivel cu Ronaldo.

"Cei care spun că Messi e mai bun decât Cristiano Ronaldo greşesc foarte mult. Pentru ce îţi trebuie să-l ai pe Messi? Să câştigi campionatul şi Cupa Regelui? Jucătorii mari îşi arată valoarea câştigând UEFA Champions League, Campionatul Mondial sau Copa America. Messi este marea minciună a fotbalului. Barcelona are jucători mari în jurul lui Messi. El nu e atât de decisiv precum credeţi", a declarat Francisco Buyo, citat de Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: messironaldolionel messibarcelonacristiano ronaldofrancisco buyo 

viewscnt
Articole similare