Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi este de neoprit! Argentinianul, mai motivat ca niciodată: ”Vreau să câştig tot”

Messi este de neoprit! Argentinianul, mai motivat ca niciodată: ”Vreau să câştig tot”

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi (31 ani) a debutat la FC Barcelona în octombrie 2004, iar de atunci scrie istorie în tricoul roş-albastru. A învăţat de la jucători formidabili, precum Ronaldinho, Deco, Xavi sau Iniest şi acum el este cel care inspiră o lume întreagă prin devotamentul şi ambiţia sa.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au vitrine întregi de trofee, însă ei nu se mulţumesc niciodată cu ce au obţinut în fotbal, îşi doresc să devină mai buni în fiecare zi şi să atingă noi recorduri. Argentinianul a vorbit despre obiectivele pe care le are pentru perioada următoare.

5 Baloane de Aur a câştigat Messi (2009, 2010, 2011, 2012, 2015)

”Obiectivul meu principal este să mă dezvolt în continuare şi să nu fiu mulţumit cu ce am făcut, câştigat sau obţinut până acum. Vreau să devin din ce în ce mai bun în fiecare zi, să îndeplinesc noi obiective şi să câştig mai multe trofee. Mă consider o persoană foarte competitivă. Îmi place să câştig tot şi nu îmi place deloc să pierd”, a spus Lionel Messi, conform Marca.

Numărul 10 de pe tricoul său vorbeşte de la sine despre poziţia din teren şi despre modul în care a evoluat de la un jucător care are ca principal scop înscrierea golurilor, la crearea acestora.

220 de pase decisive are Messi pentru Barcelona

”Mă consider mai mult un jucător care controlează meciurile şi mai puţin un marcator.  Sunt tipul de fotbalist care participă mult la acţiunile echipei şi care creează oportunităţi pentru coechipieri”, a adăugat argentinianul.

La începutul sezonului, Messi a avut o declaraţie la fel de ambiţioasă. Argentinianul a spus că Barcelona îşi propune să facă tot posibilul pentru a câştiga trofeul Champions League. În drumul spre finală, catalanii o întâlnesc miercuri pe PSV, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: lionel messibarcelonaronaldinhodecoxaviiniestacristiano ronaldoobiectivtrofeebaloane de aurcompetitivargentinianmarcatorfotbalistoportunităţi 

viewscnt
Articole similare