Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi este îndemnat să-i calce pe urme lui Maradona şi să meargă la Napoli. "Cât de uimitor ar fi dacă ar suna la echipă şi ar spune că merge acolo'"

Messi este îndemnat să-i calce pe urme lui Maradona şi să meargă la Napoli. "Cât de uimitor ar fi dacă ar suna la echipă şi ar spune că merge acolo'"

Fotbal

Comentarii

Kevin Prince Boateng îl îndeamnă îe Messi să plece la Napoli, acesta fiind cel mai mare tribut adus lui Maradona, de către argentinianul lui Barcelona.

Prince Boateng îl îndeamnă pe Leo Messi să urmeze paşii lui Maradona

Într-un interviu acordat pentru ESPN, Prince Boateng l-a îndemnat pe Messi să meargă la Napoli, în semn de tribut pentru Diego Maradona. 

Kevin crede că lui Leo i s-ar potrivi foarte bine echipa şi campionatul din Serie A, deci ar putea să iasă ceva chiar bun din asta. Lui Messi îi expiră contractul cu Barcelona în 2021 şi poate să plece liber de contract la Napoli. 

Boateng a declarat pentru ESPN, că i-ar plăcea să fie în situaţia argentinianului şi chiar şi-a imaginat un scenariu în care Messi ar alege să se transfere la Napoli.

"Messi îşi va încheia contractul la Barcelona, ​​[dar] cât de uimitor ar fi dacă ar suna la Napoli şi ar spune 'Voi veni?'", a spus Boateng.

"'Nu mai daţi tricoul  cu numărul 10, [dar] mi-ar plăcea să onorez numărul 10 al lui Maradona şi mi-ar plăcea să vin să joc un an sau doi ani la Napoli, fără să mă gândesc la bani sau la nimic doar să joc cu inima.'  Ar fi ca un film. Ar trebui să meargă la antrenament cu un elicopter pentru că oamenii îl vor mânca îde viu, ar fi atât de fericiţi.", a mai spus Kevin.

"Dar doar povestea aceea: ''În cinstea lui Maradona, voi veni şi voi juca pentru Napoli'', ce fel de poveste ar fi aceasta pentru lume, nu numai pentru fotbal, pentru lume? Ar fi un mesaj, ar fi istorie peste tot. Mi-aş dori doar să fiu în pielea lui Messi. Vreau să fiu Messi. L-aş suna pe preşedintele lui Napoli şi i-aş spune.", a declarat Prince Boateng pentru ESPN.

Afla mai multe despre: messi napoli kevin boateng maradona 

viewscnt
Articole similare