You are here:

”Messi este trecutul! Noi trebuie să trăim în prezent!” Declaraţiile lui Ronald Koeman înainte ca Barcelona să debuteze în noul sezon din La Liga

”Messi este trecutul! Noi trebuie să trăim în prezent!” Declaraţiile lui Ronald Koeman înainte ca Barcelona să debuteze în noul sezon din La Liga

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona va debuta în noul sezon din La Liga, duminică, pe teren propriu, contra lui Real Sociedad.

Ronald Koeman a vorbit înainte de startul sezonului şi a precizat că plecarea lui Messi este dureroasă, dar clubul trebuie să meargă înainte. El a mai discutat şi despre Griezmann, Ansu Fati şi De Jong.

”Messi este trecutul! Noi trebuie să trăim în prezent!”

Este dureros pentru toţi fanii Barcelonei, după tot ce a făcut Messi. Dar nu trebuie să trăim nici în trecut. Sunt lucruri din trecut, oamenii schimbă echipa. Sunt încântat, sper să avem acelaşi entuziasm ca fanii Barcelonei. Trebuie să trăim în prezent, nu în trecut”, a spus antrenorul olandez, la conferinţa de presă. 

Koeman consideră că Antoine Griezmann ar putea putea să fie unul dintre jucătorii care va străluci la Barcelona după ce Messi a plecat la PSG. Ansu Fati a lipsit aproape tot sezonul după ce s-a accidentat, iar antrenorul olandez crede că spaniolul ar putea reveni în echipă după pauza generată de meciurile echipelor naţionale, care va avea loc la începutul lunii septembrie. 

”Îmi place să lucrez cu el, este un jucător de echipă, ajută mereu fără minge, este mereu fericit, oferă încurajări ... trebuie să facă un alt pas înainte şi să fie mai clinic. Va fi mai important fără Leo, pentru că îşi poate ocupa poziţia pe teren. 

Fati a făcut paşi în recuperarea sa, dar poate peste două sau trei săptămâni va fi alături de grup. Ar putea a juca, după pauza internaţională”, a comentat Koeman.

Afla mai multe despre: messi-barcelona-koeman 

viewscnt
Articole similare