You are here:

Messi, încă un meci de vis în La Liga | Argentinianul a ajuns la 519 goluri marcate pentru Barcelona

Messi, încă un meci de vis în La Liga | Argentinianul a ajuns la 519 goluri marcate pentru Barcelona
Comentarii

Lionel Messi a marcat patru goluri în partida câştigată de Barcelona, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, în faţa echipei Eibar.

Messi a deschis scorul pentru Barcelona, în minutul 21, după o lovitură de la 11 metri. În partea secundă, Messi primeşte o pasă de la Busquets, în marginea careului de 16m şi şutează imparabil pe lângă stâlpul din partea dreaptă a porţii apărate de Marko Dmitrovic. În minutul 62, Messi încadrat de trei jucători ai lui Eibar, reuşeşte să trimită mingea în poarta lui Dmitrovic şi să ducă scorul la 5-1. Tot Messi era cel care închidea tabela la 6-1 după un schimb de pase cu Aleix Vidal în careul lui Eibar.

Celelate goluri ale Barcelonei au fost marcate de Paulinho (min.38) şi de uruguayanul Luis Suarez (min.53), în timp ce pentru Eibar a înscris spaniolul Sergi Enrich salvând onoarea oaspeţilor, în minutul 57.

În vârstă de 30 ani, Lionel Messi a ajuns la 519 goluri în 591 de meciuri oficiale disputate pentru FC Barcelona, la care se adaugă alte 34 de goluri înscrise în partide amicale.

Afla mai multe despre: barcelonala ligalionel messi,  

viewscnt
Articole similare