Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Lionel Messi este noul jucător al formaţiei Paris Saint-Germain. Prima reacţie a super starului argentinian + Cifre uluitoare pe reţelele de socializare

OFICIAL Lionel Messi este noul jucător al formaţiei Paris Saint-Germain. Prima reacţie a super starului argentinian + Cifre uluitoare pe reţelele de socializaregalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi este noul jucător al formaţiei Paris Saint-Germain.

Update 12:40

O posibilă confruntare cu Barcelona:

 "Înainte să plec şi să nu ştiu unde voi ajunge, le-am spus fanilor că mereu le voi fi recunoscător. Au fost mulţi ani. Ştiam că voi veni la o echipă puternică şi că mă voi lupta pentru Champions League. Ştiu şi ei asta. Vreau să îmi ating în continuare ţelurile. Nu am avut niciun dubiu că PSG vrea să devină din ce în ce mai mare. Nu ştiu dacă ne vom întâlni vreodată (n.r. cu Barcelona). Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea" 

Update 12:36

Reunirea cu Neymar:

 "Am mulţi prieteni în acest vestiar. Devii entuziast atunci când vezi că obţii ce îţi doreşti. Eu şi Neymar acelaşi lucru după ce ne-am despărţit. Acum că suntem împreună, sperăm să putem câştiga cât mai mult. În afară de Ney, aici mai sunt Di Maria, Paredes şi alţii. Asta a cântărit mult atunci când mi-am ales următoarea echipă"

Update 12:31:

Cum vezi lupta la Champions League?

„Cred că Paris e cel mai bun loc pentru a avea o şansă să câştig din nou Champions League. Nu ştiu dacă suntem sau nu favoriţi să câştigăm Champions League. Ceea ce ştiu e că avem o echipă bună şi vrem să câştigăm toate meciurile”.

Update 12:28:

Când vei debuta?

Leo Messi: "Nu ştiu când voi debuta. Am fost în vacanţă. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu ştiu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine şi când voi fi gata, voi juca. Aştept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment".

Update 12:25:

Mulţumiri pentru oamenii prezenţi în faţa stadionului: „Sunt recunoscător oamenilor care sunt acum în afara stadionului. E incredibil să-i văd pe străzi. Vreau să le mulţumesc. Vreau să-i văd în oraş, să-i văd pe stadion. Sper că va fi un an foarte bun şi ne vom bucura împreună. Vrem să câştigăm toate meciurile, toate trofeele”.

Update 12:20:

Încă o declaraţie a lui Messi: "Sunt fericit, încrezător în viitorul meu aici, am dorinţa intactă de a continua să câştig. Este un club ambiţios şi cred că suntem pregătiţi să câştigăm tot, acesta este ţelul meu. Am venit aici ca să creştem şi să câştigăm împreună. Sper să putem reuşi acest lucru. Vreau să le mulţumesc oamenilor din Paris pentru primire, a fost o nebunie. Ne vom bucura mult de şederea în Paris şi vom lupta pentru obiective. Mulţumesc, din nou, pentru că sunteţi aici. Când vezi echipa asta, chiar îţi doreşti să joci alături de aceşti jucători. Avem aceleaşi obiective. Îi ştiu pe toţi jucătorii din echipă, ne cunoaştem foarte bine. A contat foarte mult că Neymar a fost aici, sigur".

Update 12:15:  "Imediat ce am ajuns aici, am simţit o fericire imensă. Îmi doresc foarte mult să încep antrenamentul, toate lucrurile au evoluat rapid. Vreau deja să mă antrenez. Aş dori să mulţumesc preşedintelui Leonardo şi întregului club pentru tratamentul pe care mi l-au acordat. După comunicatul de presă al Barcelonei, ei au luat o poziţie clară şi totul a mers foarte repede. s-a făcut într-un timp foarte scurt. Schimbarea e dificilă după o perioadă atât de îndelungată. Dar fericirea e enormă! Sunt fericit să mă întorc la antrenamente. Abia aştept să-mi cunosc noi colegi şi să încep o nouă eră", a fost prima declaraţie a lui Messi.

Update 12:12:

"Sunt foarte fericit şi foarte mândru să-l prezint pe Messi. Este o zi istorică pentru club, pentru fotbal, un moment fantastic pentru noi. Toată lumea îl Ştie pe Leo, este singurul fotbalist care a câştigat de 6 ori Balonul de Aur. Leo face fotbalul magic, frumos şi este un câştigator. Va fi foarte interesant pentru suporterii noştri si pentru toţi fanii din lume (...) Nu mai vreau să vă reţin, vreau să-i spun oficial "Bun venit" lui Messi şi familiei sale, promit că copii tăi vor fi foarte fericiţi în Paris", au fost primele cuvinte ale lui Al-Khelaifi.

UPDATE 12:09:

Messi îşi face apariţia în sala de conferinţe însoţit de copiii săi, dar şi de Antonela, soţia. În afara stadionului, fanii îi scandează numele şi sunt extrem de bucuroşi.

Update 12:07:

Prezentarea oficială:

Update 11:17:

Update 11:00:

Coadă imensă la stadion pentru achiziţionarea tricolui cu Messi. Imagini superbe postate de presa internaţională pe reţelele de socializare:

Update 10:25:

Postarea în care s-a anunţat transferul lui Messi la PSG VS. postarea în care s-a anunţat transferul lui Ronaldo la Juventus.

Diferenţa este extrem de mare. 

În cazul lui Messi, în momentul redactării articolului, postarea de pe Twitter avea 901.000 de aprecieri, 250.000 de distribuiri şi 19.900 de comentarii!

La Ronaldo, Juventus a primit la postarea prin care a anunţat transferul fotbalistului portughez 140.000 de aprecieri, 74.600 distribuiri şi aproximativ 9.500 de comentarii, o diferenţă enormă faţă de postarea celor de la PSG, viralizată imediat.

Update 23:55 Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. ”Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

 

 

 

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG, s-a declarat încântat de venirea starului argentinian. “Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture PSG şi suntem mândri să îl primim la Paris împreună cu familia sa. El nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi de a câştiga trofee. Ambiţia clubului este la fel. Sosirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială confirmă pertinenţa şi reuşita achiziţiilor noastre”, a afirmat Al-Khelaifi.

Update 22:50 Messi a ajuns la stadion şi a făcut primele poze cu tricoul PSG-ului. Aşa cum anunţase presa franceză, argentinianul va purta tricoul cu numărul 30. Lionel Messi va fi prezentat oficial ca nou jucător al echipei PSG, miercuri, de la ora locală 11.00 (12.00, ora României), într-o conferinţă de presă, informează presa franceză.

 

 


Update 20:36 Deşi nu este programată nicio vizită a lui Messi la stadion, mii de suporteri ai echipei franceze s-au strâns la arenă, iar câteva zeci s-au adunat în faţa sediului clubului.

 


Update 20:15 Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Lionel Messi a trecut cu succes vizita medicală la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine. Potrivit presei franceze, jucătorul argentinian ar urma să meargă de la spital la sediul clubului, din Boulogne-Billancourt, aflat la aproximativ doi kilometri de Stadionul Parc des Princes, pentru a semna contractul.


Update 19:30 Încă un indiciu oferit de PSG care confirmă transferul lui Messi

 


Update 17:45 Curg reacţiile după ce Messi a ajuns la Paris. Unul dintre primii care savurează sosirea starului argentinian este Neymar, fostul său coechipier de la Barcelona. Acesta a postat pe Instagram un mesaj elocvent: ”Din nou împreună!”


Update 17:35 Potrivit postului La Sexta, prezentarea oficială a lui Messi ca jucător al formaţiei PSG, va avea loc miercuri, de la ora 11 locală.


Update 17:20  Messi a fost întâmpinat de fani la Paris I-a salutat şi a plecat pentru a efectua vizita medicală, anunţă L Equipe. Argentinianul poartă un tricou pe care este inscripţionat mesajul ”Aici este Paris” unul dintre sloganurile echipei pariziene.

 


Sute de suporteri s-au adunat la Aeroportul Le Bourget pentru a-l întâmpina pe superstarul argentinian. După sosire, Messi a apărut la o fereastră a aeroportului şi i-a salutat pe fani.

Messi a postat o imagine din avionul cu care a călătorit la Paris, alături de mesajul "Împreună spre o nouă aventură".

Între timp, administratorii Stadionului Nou Camp au înlăturat imaginea lui Messi de la arena echipei FC Barcelona.

El va efectua în cursul serii vizita medicală, va semna contractul, valabil doi ani cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual, iar zilele următoare va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

Potrivit jurnalistului Mohamed Bouhafsi, transferul lui Messi la PSG este 100% finalizat. Starul argentinian va semna cu gruparea pariziană după ce va ateriza la Paris şi va efectua vizita medicală.

 

 

PSG a aruncat pe internet un teaser în care anunţă sosirea lui Lionel Messi, în ceea ce se vrea a fi probabil cel mai tare transfer din ultimii ani în fotbalul mare.

 

 

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului. FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare.

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messipsg 

viewscnt
Articole similare