Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Messi nu va fi la fel ca Maradona nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială!" Declaraţia care aruncă în aer fotbalul mondial după ce argentinianul a cucerit Copa America

"Messi nu va fi la fel ca Maradona nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială!" Declaraţia care aruncă în aer fotbalul mondial după ce argentinianul a cucerit Copa America

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a reuşit să câştige în această vară primul său trofeu important cu Argentina, după ce a cucerit Copa America.

Chiar dacă Messi a câştigat trofeul după ce Argentina s-a impus cu 1-0 în finala contra Braziliei, fostul câştigător al Cupei Mondiale din 1978, Mario Kempes, este convins că atacantul de 34 de ani nu ar trebui comparat cu Diego Maradona. 

În ultimii ani, s-a tot discutat dacă Messi a reuşit să devină un jucător şi un lider mai bun decât legenda Diego Maradona.

"Nu va reuşi asta nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială!"

"Pentru Messi, nenorocirea este că a fost înlocuitorul lui Maradona. Este foarte greu să îl umbreşti pe Diego, deoarece l-a iubit o lume întreagă. Dacă Messi vrea să fie mai bun decât el, nu va reuşi asta nici dacă va câştiga de 4 ori la rând Cupa Mondială. 

Încă nu a câştigat Cupa Mondială. Oricât de multe titluri ar câştiga sau orice ar câştiga, nu se poate compara niciodată cu ceea ce a făcut Diego", a declarat Mario Kempes pentru ESPN Mexic. 

Lionel Messi are mari şanse să câştige al şaptelea Balon de Aur din carieră

Potrivit celor de la Goal.com, Messi este marele favorit la câştigarea trofeului, după ce a cucerit Copa America alături de naţionala Argentinei, primul său trofeu din carieră alături de reprezentativa ”pumelor”. În 2021, Messi are 33 de goluri, 14 pase decisive şi a câştigat Copa America şi Copa del Rey în Spania.

Messi a strălucit şi la turneul final din Brazilia. Starul Barcelonei a fost cel mai bun marcator, pasator decisiv şi cel mai bun jucător de la Copa America. 

Afla mai multe despre: messi-argentina-kempes 

viewscnt
Articole similare