You are here:

Messi s-ar întoarce în Argentina, dar îl neliniştesc disputele de pe străzile din Rosario: ”Aici te omoară pentru un ceas. Nu poţi ieşi noaptea pe stradă”

Messi s-ar întoarce în Argentina, dar îl neliniştesc disputele de pe străzile din Rosario: ”Aici te omoară pentru un ceas. Nu poţi ieşi noaptea pe stradă”
Comentarii

Leo Messi nu respinge total posibilitatea de a reveni în Argentina în momentul în care se va retrage din fotbal, dar starul argentinian se arată preocupat de nesiguranţa care domneşte pe străzile din ţara sa natală.

”Sufăr când văd situaţia din Argentina, când văd nesiguranţa de acolo. Mă gândesc la ziua de mâine, mă gândesc să revin în Rosario şi să mă bucur de oraşul meu. Nu am putut face asta când eram copil pentru că a trebuit să vin la Barcelona. Nu regret asta, dar mă preocupă.

Mă îngrijorează că în Argentina te omoară pentru un ceas, o bicicletă sau o motociletă. Furturi sunt peste tot în lume, dar e o nebunie că nu poţi ieşi noaptea pentru că îţi pot face rău.

Ştiu că sunt multe probleme în Argentina, dar cel mai important este să poţi trăi în linişte. E important ca cei mici să stea pe stradă, cum era în vremea mea. Îmi amintesc că atunci când eram copil ieşeam dimineaţă pe stradă şi mă întorceam seara. Şi nu se întâmpla nimic. Aşa era în toate cartierele. Ştiu că e imposibil să revenim la acele vremuri, dar măcar că se facă ceva pentru ca să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Noi, argentinienii, mereu ne-am unit când a fost greu şi am reuşi lucruri măreţe", a declarat Messi pentru o televiziune din Argentina.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonaargentina,  

viewscnt
Articole similare