Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi se va întoarce la Barcelona la sfârşitul anului!” Un fost star de la Juventus a dat verdictul în privinţa Balonului de Aur

”Messi se va întoarce la Barcelona la sfârşitul anului!” Un fost star de la Juventus a dat verdictul în privinţa Balonului de Aur

Lionel Messi

Comentarii

Un fost mare atacant italian consideră că Lionel Messi se va întoarce la Barcelona vara viitoare.

Messi s-a transferat la PSG după ce Barcelona nu a găsit o soluţie pentru a-l păstra, iar multe voci din fotbalul mondial erau de părere că argentinianul va face spectacol la Paris. Totuşi, sezonul actual a ajuns la jumătate, iar Messi nu a ”rupt gura târgului.”

Messi are unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani şi este clar că nu a reuşit să se adapteze într-un atac din care mai fac parte starurile Mabbpe şi Neymar. Acum, Fabrizio Ravanelli (53 ani), fost atacant italian, crede că Messi a greşit când a decis să semnze cu PSG. 

”Messi se va întoarce la Barcelona la sfârşitul anului!”

”În ceea ce îl priveşte pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1. Acum însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa.

Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat pentru că, după părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârşitul anului, chiar dacă o va face gratis, şi chiar dacă va avea un salariu foarte mic.

Casa lui este Barcelona şi el ştie că a făcut o mare greşeală când a ales să meargă la Paris”, a declarat Ravanelli, potrivit AS.

Messi a jucat în acest sezon 22 de partide pentru PSG, a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive. 

Afla mai multe despre: messi-barcelona-psg 

viewscnt
Articole similare