Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi şi el. Laporta, încă o lovitură după ce l-a convins pe Messi să rămână. Încă un star, gratis pe Camp Nou

Messi şi el. Laporta, încă o lovitură după ce l-a convins pe Messi să rămână. Încă un star, gratis pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a plătit pentru doar unul dintre transferurile făcute în această vară, iar Joan Laporta poate face încă o mutare fără să scoată niciun bani din conturi, după ce i-a luat pe Depay, Aguero şi Eric Garcia. Paulinho (32 de ani), fostul jucător al catalanilor, a rămas liber de contract şi s-a autopropus înapoi pe Camp Nou. Ar putea fi o nouă lovitură dată de Laporta, după ce l-a convins pe Messi să rămână la Barcelona.

Messi şi el. Laporta, încă o lovitură după ce l-a convins pe Messi să rămână. Încă un star, gratis pe Camp Nou

Situaţia financiară precară cu care se confruntă Barcelona i-ar permis clubului catalan să facă doar transferui de jucători liberi de contract. Joan Laporta, preşedintele de pe Camp Nou, s-a descurcat însă excelent. Sergio Aguero, Memphis Depay şi Eric Garcia au ajuns gratis la Barca, iar singurul jucător pentru care catalanii au plătit a fost brazilianul Emerson (9 milioane de euro celor de la Betis).

Acum, Joan Laporta poate realiza un nou transfer foarte important pe Camp Nou, tot un jucător liber de contract, care s-ar putea dovedi o super lovitură. Paulinho, brazilianul de 32 de ani care tocmai s-a despărţit de Guangzhou Evergrande şi e liber de contract, s-a autopropus pe Camp Nou. Dacă e să ne luăm după succesul pe care l-a avut în prima sa "descălecare", Paulinho ar putea fi un fotbalist extrem de util, mai ales că e un mijlocaş de tip box-to-box, gen Wijnaldum, pe care Barcelona l-a dorit, dar acesta din urmă a ales PSG.

"Barcelona e o echipă pe care o ştiu foarte bine, din moment ce am petrecut un an de neuitat acolo. Dacă va apărea oportunitatea şi va fi benefic, atât pentru mine şi familia mea, cât şi pentru club, aş fi încântat să mă întorc", a spus Paulinho, conform site-ului fichajes.net.

Paulinho a mai jucat la FC Barcelona între 2017 şi 2018 şi, deşi a fost privit cu scepticism, s-a dovedit că transferul său a fost un real succes. Cu Paulinho în echipă, Barcelona a realizat eventul în Spania şi a făcut treabă bună în Europa, chiar dacă n-a câştigat Liga Campionilor. Brazilianul a strâns 49 de meciuri, nouă goluri şi trei pase de gol în toate competiţiile la FC Barcelona

  • 9,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Paulinho în acest moment, potrivit spcialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joan laportabarcelonamessipaulinhotransfergratislovitura 

viewscnt
Articole similare