Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, Suarez, Alba şi Busquets, din nou împreună. Starurile lui Inter Miami, doar o remiză în amicalul cu El Salvador

Messi, Suarez, Alba şi Busquets, din nou împreună. Starurile lui Inter Miami, doar o remiză în amicalul cu El Salvador

Lionel Messi

Comentarii

După patru ani, uruguayanul Luis Suarez şi Lionel Messi, foşti coechipieri la FC Barcelona, au jucat din nou împreună, în meciul amical disputat de Inter Miami cu El Salvador, scor 0-0, în cadrul turneului de pre-sezon al echipei patronate de David Beckham.

Suarez, transferat la Inter Miami în urmă cu o lună, Messi şi ceilalţi doi foşti jucători ai FC Barcelona, Sergio Busquets şi Jordi Alba, au fost înlocuiţi la pauză.

Partida de vineri a dat startul unei serii de meciuri amicale de pre-sezon pentru Miami, care se pregăteşte pentru debutul în noul sezon din MLS împotriva lui Real Salt Lake, pe 21 februarie.

Miami se va confrunta luni cu FC Dallas într-un meci amical, înainte de a se deplasa în Arabia Saudită pentru a juca cu Al-Hilal pe 29 ianuarie. Inter Miami o va întâlni apoi Al-Nassr pe 1 februarie, un meci care ar urma să-i ofere lui Messi o nouă şansă de a-l înfrunta pe vechiul său rival Cristiano Ronaldo.

Miami îşi continuă turneul în Asia cu un meci amical împotriva unei echipe din Hong Kong, pe 4 februarie, înainte de a înfrunta Vissel Kobe din Japonia, trei zile mai târziu.

În cele din urmă, Inter Miami revine în Statele Unite pentru un ultim meci de pre-sezon împotriva argentinienilor de la Newell's Old Boys, pe 15 februarie.

Afla mai multe despre: messiinter miami 

viewscnt
Articole similare