Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesut Ozil pleacă de la Arsenal! Un prieten s-a dat de gol şi a dezvăluit cu cine semnează

Mesut Ozil pleacă de la Arsenal! Un prieten s-a dat de gol şi a dezvăluit cu cine semnează

Arsenal

Comentarii

Mesut Ozil (31 de ani) îşi pregăteşte plecarea de la Arsenal. Mijlocaşul german s-a hotărât deja cu ce echipă semnează şi şi-a informat prietenii, care l-au dat de gol pe campionul mondial.

Acun Ilicai este o gazdă tv în Turcia, dar totodată prieten bun cu Ozil şi fan al echipei Fenerbahce, unde Ozil are cele mai mari şanse să ajungă. 

"Când contractul său cu Arsenal expiră, cei de la Fenerbahce sunt favoriţi. Nu sunt într-o poziţie în care să pot da detalii, însă ştiu că preşedintele nostru lucrează din greu pentru asta", a declarat Ilicai în Turcia, potrivit The Sun. 

  • 44 de goluri şi 77 de assist-uri are Ozil în 254 de meciuri jucate pentru Arsenal
  • 17,5 milioane de euro este cota lui în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Contractul lui Ozil cu "tunarii" expiră în vara anului 2021. Lui i-a fost transmis anul trecut că poate pleca de pe Emirates, după ce fotbalistul intrase în conflict cu Unai Emery, tehnicianul de atunci al lui Arsenal. Totuşi, de la venirea lui Mikel Arteta, Ozil a început să joace mai des pentru londonezi. 

Adus cu mare fast de la Real Madrid, în 2013, pentru 47 de milioane de euro, forma lui Ozil este în continuă scădere în ultimele sezoane. În plus, legăturile lui cu preşedintele Turciei Erdogan i-au făcut viaţa grea. 

Afla mai multe despre: arsenalozilfenerbahce 

viewscnt
Articole similare