Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-am distrus pantalonii!" VIDEO | Cum a trăit Şumudică finalul nebun din Fenerbahce - Kayseri 3-3: "Aşa face şi Mourinho"

"Mi-am distrus pantalonii!" VIDEO | Cum a trăit Şumudică finalul nebun din Fenerbahce - Kayseri 3-3: "Aşa face şi Mourinho"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică e omul momentului în Turcia, după un nou rezultat obţinut de Kayserispor. Echipa fostului tehnician al Astrei a obţinut o remiză nesperată pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-3, după ce gazdele conduceau la un moment dat cu 3-1.

Golul egalizator a venit în minutul 90+6, iar Şumudică a sărbătorit în stil propriu reuşita lui Gyan: s-a aruncat pe gazon, în îmbrăţişările celor de pe banca de rezerve.

 

"Aş vrea să-i felicit pe jucători pentru că au revenit de la 1-3, nu s-au certat între ei, au fost încrezători. Am obţinut un rezultat bun, meritam acest punct, cred că e unul dintre cele mai bune meciuri jucate de echipa mea până acum.

Îmi amintesc că am venit aici în urmă cu cinci ani cu Vaslui şi am remizat, 1-1 (n.r. în august 2012, iar la retur s-au impus turcii cu 4-1). Acum mi-am distrus şi pantalonii, mi s-au rupt când ne-am bucurat în prelungiri. Un jucător m-a împins, m-am rănit la genunchi şi am şi o gaură în pantaloni acum. Şi Mourinho se manifestă la fel când simte că echipa lui e dezavantajată. Eu am inima mai mare şi sunt vulcanic
", a declarat Şumudică la finalul meciului.
 

Afla mai multe despre: sumudicaturciakayserisporfenerbahce 

viewscnt
Articole similare