You are here:

„Mi se pare că este cea mai slabă echipă!” O forţă din Superligă, distrusă de Panduru şi Cosmescu

„Mi se pare că este cea mai slabă echipă!” O forţă din Superligă, distrusă de Panduru şi Cosmescu

Farul Constanța

Comentarii

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au analizat lotul celor de la Farul Constanţa.

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu, opinie clară despre o echipă importantă din Superligă

Cei doi experţi consideră că primul „11” al „marinarilor” este unul modest, iar Gică Hagi reprezintă singurul argument pentru care fosta campioană a Româniie ar putea prinde play-off-ul.

De altfel, Basarab Panduru este de părere că Farul nu a avut niciodată un lot atât de slab în perioada recentă a clubului. De asemenea, Bogdan Cosmescu a remarcat faptul că foarte mulţi jucători aduşi de Gică Hagi la Farul sunt jucători care au fost daţi afară de alte echipe din România.

Basarab Panduru: „Mie mi se pare că este cea mai slabă echipă, cel mai slab prim 11 avut de Farul din ultimii câţiva ani încoace. A mai avut Farul aşa ceva vreodată?”

Bogdan Cosmescu: „Poate aşteaptă Hagi ceva, eu asta cred.”

Basarab Panduru: „Eu tocmai asta am crezut, că merge la echipa naţională pentru că anul ăsta nu şi-a făcut o echipă cu care să te baţi la campionat, nici măcar la play-off. Poate doar pentru că este el antrenor să intre în play-off, dar în rest cu cine?

Bogdan Cosmescu: „Voi vă daţi seama că sunt 5 jucători în primul 11 care au fost daţi afară de FCSB? Sunt 5, nu doar unul.”

Afla mai multe despre: basarab pandurubogdan cosmescufarul 

viewscnt
Articole similare