You are here:

"Mi se spunea Scândurică". Noul transfer de la FCSB e mare fan Ronaldo şi nu uită unde a început fotbalul: "Eram la internat câte 8 în cameră"

"Mi se spunea Scândurică". Noul transfer de la FCSB e mare fan Ronaldo şi nu uită unde a început fotbalul: "Eram la internat câte 8 în cameră"

FCSB

Comentarii

Adus de FCSB de la una dintre rivalele în cursa către titlu, Daniel Bîrligea şi-a amintit de copilărie într-un interviu special şi a dezvăluit care era idolul său încă de când s-a apucat de fotbal.

Cumpărat la începutul acestei luni de la CFR Cluj, cu 2,5 milioane de euro, Bîrligea este cel mai mare fan al lui Cristiano Ronaldo.

"Când eram mic, nu ţineam cu cineva, în mod special. Am plecat de mic în Italia, iar acolo m-am mai uitat la Juventus, însă, din copilărie, o urmăream pe Real Madrid, pentru că era Cristiano Ronaldo. Unde mergea Cristiano Ronaldo, ţineam şi eu cu echipa unde era el. Deci când a ajuns la Juventus, am ţinut şi eu cu Juventus" , a spus Daniel Bîrligea.

Deşi acum este un atacant cu un fizic impresionant, la fel ca idolul său, Bîrligea a fost un copil firav.

"Îmi amintesc că stăteam în internat la LPS Brăila, aveam vreo zece ani şi stăteam câte 7-8 băieţi în cameră. Erau persoane mai mari care aveau 15-16 ani, eu aveam doar 10 ani, eram mititel, subţirel, aşa că îmi spuneau <<Scândurică>>" , a continuat Bîrligea.

Adus de CFR Cluj, în ianuarie 2022, din Italia, de la Teramo, Daniel Bîrligea s-a impus rapid în lotul ardelenilor, iar în startul actualului sezon era om de bază în ofensiva lui Dan Petrescu.

Fotbalistul crescut la juniorii lui Palermo a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 11 meciuri jucate în toate competiţiile în actualul sezon pentru CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat două selecţii pentru naţionala României şi are un titlu de campion cucerit alături de CFR Cluj în Superliga, în 2022.

  • 2 milioane de euro valorează Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare