Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michel Platini a refuzat invitaţia lui Macron de a asista la finala Cupei Mondiale dintre Argentina şi Franţa. Motivul pentru care fostul Balon de Aur nu va fi în Qatar

Michel Platini a refuzat invitaţia lui Macron de a asista la finala Cupei Mondiale dintre Argentina şi Franţa. Motivul pentru care fostul Balon de Aur nu va fi în Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, a declinat invitaţia preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, de a asista la finala Cupei Mondiale din Qatar, între Argentina şi Franţa, susţine postul Europe 1.

Achitat de justiţie la 8 iulie 2022 în procesul de corupţie, Michel Platini ar fi refuzat invitaţia preşedintelui Macron pentru că nu doreşte să-i întâlnească pe membrii FIFA, considerându-i pe aceştia responsabili pentru ceea ce el numeşte ”o manipulare politico-judiciară” menită să-l înlăture de la putere.

Unul dintre cei suspectaţi de către Michel Platini în acestă afacere este chiar Gianni Infantino, actualul preşedinte al FIFA, omul care a fost mâna dreaptă a lui Platini la UEFA, din 2007 până în 2015.

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, dintre Argentina şi Franţa, se va disputa duminică, de la ora 17.00, la Lusail.

Probleme mari pentru Franţa înainte de finala Cupei Mondiale. Cinci jucători incerţi pentru ”Les Bleus”

Cinci jucători ai naţionalei Franţei sunt incerţi pentru finala Cupei Mondiale, de duminică, împotriva Argentinei: trei sunt bolnavi, iar doi accidentaţi.

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a avut o echipă incompletă la antrenamentul de vineri. Dacă Rabiot şi Upamecano şi-au revenit după problemele de sănătate avute, Kingsley Coman a fost scutit de sesiunea de antrenamente de vineri, de pe stadionul Jassim Bin Hamad, din Doha.

Alţi doi jucători au mai fost atinşi de virusul care i-a lovit pe francezi la începutul săptămânii, e vorba de Raphael Varane şi Ibrahima Konate, titularii în defensiva campionilor mondiali.

Deschamps are probleme şi cu doi jucători accidentaţi, Aurelien Tchouameni şi Theo Hernandez, care s-au antrenat vineri în sală. Tchouameni a fost lovit la şold, iar Theo Hernandez la genunchi.

Afla mai multe despre: cupa mondială-qatar-michel platini 

viewscnt
Articole similare