Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Micky van de Ven, lăudat de Ange Postecoglou chiar sub ochii lui Radu Drăguşin

Micky van de Ven, lăudat de Ange Postecoglou chiar sub ochii lui Radu Drăguşin
Comentarii

După două meciuri în care a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven şi a fost titular la Tottenham, Radu Drăguşin a revenit pe banca de rezerve a londonezilor.

Drăguşin, doar rezervă la Tottenham

Radu Drăguşin (22 ani) este cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, dar nu şi-a câştigat tricoul de titular în Premier League.

Micky van de Ven joacă în detrimentul lui Drăguşin şi o face bine. Fundaşul a fost lăudat şi după ultimul meci din Premier League, când Ange Postecoglou, antrenorul de la Tottenham, l-a lăudat în direct.

  • Fundaşul român a fost integralist doar în două etape, iar acum s-a întors pe bancă, după ce Micky van de Ven s-a recuperat.

"Ce ştiu este că are un adevărat apetit şi hotărâre pentru a fi cel mai bun. Face asta în fiecare zi şi evoluţia sa în apărare a fost remarcabilă astăzi (n.r. - în meciul cu Nottingham) şi a avut şi o execuţie grozavă. 

A fost o piesă de joc bine lucrată. Este meritul lui. Nu vom fi noi cei care îi punem limite în evoluţia sa şi nici nu cred că ne va permite să facem asta. În mintea mea, cu toate aceste lucruri, cred că, dacă continuăm să oferim un mediu propice pentru aceşti tineri jucători, pentru a continua să-şi depăşeascp limitele, nu doar Micky, ci şi alţii vor avansa, pentru că toţi sunt competitivi", a declarat Ange Postecoglou. 

Radu Drăguşin a jucat în total 229 de minute la formaţia care se află pe locul cinci în Premier League.

Afla mai multe despre: micky van de venradu drăguşintottenham 

viewscnt
Articole similare