Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miculescu, comparat cu Budescu: ”N-are nicio legătură. Eu îl văd un jucător normal, niciodată de 10.000 de euro!” EXCLUSIV

Miculescu, comparat cu Budescu: ”N-are nicio legătură. Eu îl văd un jucător normal, niciodată de 10.000 de euro!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vivi Răchită a comentat transferul lui Miculescu la FCSB.

David Miculescu (21 de ani) este încântat de transferul la FCSB de la UTA şi a oferit primele declaraţii după oficializarea mutării.

După un an în care l-a urmărit şi l-a dorit pe David Miculescu, Gigi Becali a reuşit să-l transfere de la echipa din Arad pentru 1.7 milioane de euro, totul după ce afaceristul l-a vândut pe Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, pentru cel puţin trei milioane de euro. David Miculescu poate debuta miercuri cu Dunajska Streda, în meciul FCSB-ului din turul al treilea preliminar Conference League. 

Vivi Răchită consideră că Miculescu nu are nicio legătură cu Budescu, fotbalist care a semnat cu Petrolul. Oficialul echipei prahovene spune că fostul jucător de la UTA este un fotbalist normal, care nu ar merita 10 mii de euro pe lună. 

”N-are nicio legătură. Eu îl văd un jucător normal, niciodată de 10.000 de euro!”

”Miculescu n-are nicio legatură cu Budescu. Eu îl văd un jucător normal, niciodată de 10.000 de euro, mi-aş dori să performeze, pentru că avem nevoie pentru echipele naţionale, dar nu mă pricep eu la aşa ceva”, a spus Valeriu Răchită.

Ce a spus Miculescu după transfer

”Pentru mine e foarte important că am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB). O echipă care se bate la tiltu, am venit aici ca să demonstrez şi sper să îi fac mândri pe toţi.

Am puţine emoţii sincer să va zic, vă daţi seama, pentru că am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB). Am vorbit şi cu domnul Becali şi e totul bine”, a susţinut fostul jucător al celor de la UTA. 

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-miculescu 

viewscnt
Articole similare