Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miercuri, pe Telekom Sport 3, de la ora 19:00 ai ZOOM Sport cu Geanina Iacob. Invitată specială Laura Ilie Coman

Miercuri, pe Telekom Sport 3, de la ora 19:00 ai ZOOM Sport cu Geanina Iacob. Invitată specială Laura Ilie Coman

Media

Comentarii

Geanina Iacob te aşteaptă miercuri de la ora 19:00 pe Telekom Sport la o nouă ediţie a emisiunii ZOOM Sport. Invitată specială este Laura Ilie Coman.

Laura Ilie Coman s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Sportiva de la CS Dinamo, antrenată de Olimpiu Marin, a reuşit să ţintească un loc cotă la Cupa Mondială de la Munchen! Ea s-a clasat pe locul 5 în finala de la puşcă aer comprimat 10 m, cu 186,3 puncte. Miercuri, Geanina Iacob o are ca invitată la ZOOM Sport.

În cadrul emisiunii programate miercuri, la Telekom Sport de la ora 19:00, colega noastră vă oferă şi un interviu cu Mihaela Ciobanu, fostul antrenor cu portarii de la CSM Bucureşti.

Fostul mare portar al naţionalelor de handbal ale României şi Spaniei are în spate o carieră senzaţională. A câştigat bronzul la Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi la Cupa Mondială din Brazilia. În 2008, Mihaela Popescu a fost şi medaliată cu argint la Campionatul European din Macedonia. În cariera sa descoperim nume importante ale handbalului european precum BM Bera Bera, Union Ribarroja, CB Elche sau BN Alcobendas. Mihaela are 79 de selecţii în tricoul echipei naţionale

Afla mai multe despre: zoom sportlaura comangeanina iacob 

viewscnt
Articole similare