Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Costea a ajuns într-o situatie dramatică: ”Nu are unde să stea, n-are bani nici pentru el”. A fost dat afară şi batjocorit de mama copilului său

Mihai Costea a ajuns într-o situatie dramatică: ”Nu are unde să stea, n-are bani nici pentru el”. A fost dat afară şi batjocorit de mama copilului săugalerie foto

Diverse

Comentarii

Mihai Costea are mari probleme în viaţa personală. După ce, în primăvara acestui an, a semnat cu Progresul 2005, echipă de Liga a IV-a, unde juca pe gratis, atacantul se loveşte acum de alte bătăi de cap pe plan financiar.

Adelina Nica şi Mihai Costea au format ani buni un cuplu, iar în urmă cu zece luni au devenit părinţii unui băieţel. Însă, din cauza problemelor financiare ale atacantului, cei doi au ajuns să-şi încheie rapid relaţia de dragoste. Adelina Nica l-a acuzat pe fotbalist că nu se implică material în creşterea copilului şi a dezvăluit că acesta este îngropat în datorii.

"Că se plânge el că nu îşi poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu îşi vede copilul pentru că acest copil creşte, iar creşterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înţeleagă situaţia, cine nu…" , a declarat Adelina Nica pentru fanatik.ro.

De altfel, fostul fotomodel l-a dat afară din casă pe Mihai Costea. Sătulă de problemele financiare şi de situaţiile în care se regăsea acesta, Adelina Nica a preferat să renunţe la relaţia cu fotbalistul.

"Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu continui cu tatăl copilului. Poate şi copilului îi este greu, dar nu se poate să îl ţin în casă doar pentru a face figuraţie. Nu se poate să stai o viaţă pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relaţie, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeaşi casă, am avut relaţie. El nu are pentru el bani, cum să poată să întreţină şi copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină şi el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale şi în toate felurile.

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aş avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipseşte nimic.

Să pună mâna să muncească şi el pentru copil… El acum stă la Alex Bodi. Dar nu învaţă nimic de la Alex, îţi trebuie creier pentru asta" , a continuat bruneta.

În 2011, FCSB îi plătea 1,4 milioane de euro Craiovei lui Adrian Mititelu pentru a-l lua pe Mihai Costea, iar Gigi Becali considera că a dat lovitura. Totuşi, nu a fost deloc aşa, după ce atacantul a dezamăgit şi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Astfel, oficialii roş-albaştrilor au luat decizia de a-l împrumuta la diferite echipe, urmând ca, în 2015, să-l lase să plece liber de contract.

La Chindia, ultima echipă pentru care a jucat în fotbalul românesc, Mihai Costea a strâns 13 meciuri, fără să marcheze.

Universitatea Craiova, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah, Al-Arabi şi Chindia Târgovişte sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Mihai Costea.

Afla mai multe despre: mihai costea 

viewscnt
Articole similare