Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Covaliu, nemulţumiri după JO de la Tokyo. Ce schimbări va impune

Mihai Covaliu, nemulţumiri după JO de la Tokyo. Ce schimbări va impune

Alte sporturi

Comentarii

Şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pare să fi ajuns la capătul răbdării în relaţia instituţiei pe care o conduce, cu federaţiile sportive!

Mihai Covaliu, nemulţumiri după JO de la Tokyo. Ce schimbări va impune 

Doar trei federaţii sportive şi-au îndeplinit obiectivul la Jocurile Olimpice de la Tiokyo. Este vorba despre FR de Canotaj, Scrimă şi Nataţie.

Restul au o problemă între ceea ce au promis şi ceea ce au realizat. ''Faţă de ceea ce s-a propus şi ceea ce s-a realizat este destul de puţin. Diferenţa este cam mare. Noi am demonstrat că suntem un partener de încredere, de bună credinţă în raport cu federaţiile sportive. Din păcate nu am primit acelaşi răspuns din partea multor federaţii.

De acum înainte vom construi loturile olimpice împreună cu federaţiile naţionale. Dar nu vom mai lăsa această treabă doar în seama federaţiilor. Ne vom implica şi noi, prin criteriile pe care le vom impune, prin intermediul Comisiei Tehnice a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român'', a precizat Covaliu.

Legat de faptul că fostul cabinet Câţu a trecut sportul la.... şi altele, fiind întrebat cât de mult ar trebui să se implice viitorul guvern pentru sport, Covaliu a oferit un răspuns concret: ''Voi răspunde cu tot ceea ce am spus tot timpul- sportul trebuie să fie prioritate naţională.''

Afla mai multe despre: mihai covaliujo 

viewscnt
Articole similare