Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a vorbit după al doilea eşec al Rapidului din Turcia! ”Ploaia a fost un mic impediment!”

Mihai Iosif a vorbit după al doilea eşec al Rapidului din Turcia! ”Ploaia a fost un mic impediment!”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-1 (3-0), de echipa din liga a doua turcă Samsunspor, în cadrul stagiului de pregătire efectuat în Antalya.

Au marcat Saifeddine Alami '79, pentru rapidişti, respectiv Berk Taskin '11 şi Eraldo Cinari '17, '33. La finalul partidei, Mihai Iosif a dezvăluit problemele cu care se confruntă în Antalya şi a menţionat că a încercat să folosească diverse formule. 

 ”Ploaia a fost un mic impediment!”

”În primul rând, dorim ca din acest cantonament să ieşim mult mai puternici. Vom avea nevoie de jucători pe toate compartimentele. În tur şi puţin în retur, am avut destule probleme şi a trebuit să improvizăm. De aici trebuie să plecăm având soluţii întotdeauna, pentru că pot interveni cartonaşe, accidentări sau lipsă de formă.

N-aş vrea să construiesc un prim ’11’ la Rapid, ci un prim ‘22’. Mi-aş dori ca toţi suporterii noştri să aibă încredere, împreună vom face un club puternic. În viziunea mea, tinerii au un rol important în viitorul clubului. Nu ar fi corect şi benefic să nu ne gândim la ei.

Vizavi de cele două jocuri amicale, am încercat să facem diferite formule. Unele lucruri ne-au reuşit, altele mai puţin. Am avut foarte mulţi jucători lipsă şi a trebuit să improvizez. Ploaia a fost un mic impediment, dar terenurile au fost foarte bune. Aş vrea să găsesc şi în România aşa ceva.

Sunt mulţumit, mai puţin de rezultate. Dar nu le iau în calcul foarte mult pentru că n-am avut toţi jucătorii valizi. Ploaia ne afectează, dar trebuie să ne adaptăm la ce avem.

Urmează ultimul meci înaintea celui de campionat, cu Universitatea Craiova. Încercăm să punem în aplicare ideile, dar este foarte important şi ce lot avem la dispoziţie”, a spus Mihai Iosif, pentru Rapid TV.

Antrenorul Mihai Iosif a folosit următoarea echipă: Moldovan (Drăghia '46) - Săpunaru (Stănici '65), Dandea, D. Grigore (Ignat 30) - Goge, Albu (A. Dumitrescu '80), Crepulja, Florică (Demici '46) - Moise (Alami '46), Bnou Marzouk (Pănoiu '46), R. Ilie.

Ultimul meci al giuleştenilor, în cantonamentul din Turcia, va avea loc, vineri, împotriva vicecampioanei Poloniei, Rakow Czestochowa.

Rapid a fost învinsă, duminică, în primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa turcă Diyarbakir, din liga a V-a.

Afla mai multe despre: rapid-turcia-mihai iosif 

viewscnt
Articole similare