Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, anunţul momentului. Primul meci pe care Rapidul îl joacă pe noul Giuleşti e un derby: "E posibil"

Mihai Iosif, anunţul momentului. Primul meci pe care Rapidul îl joacă pe noul Giuleşti e un derby: "E posibil"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul Rapidului, a anunţat că meciul Rapid - Dinamo din 26 februarie, din etapa a 27-a a Ligii 1, s-ar putea juca pe noul stadion din Giuleşti.

Mihai Iosif, anunţul momentului. Primul meci pe care Rapidul îl joacă pe noul Giuleşti e un derby: "E posibil"

Noua "casă" a Rapidului, noul stadion din Giuleşti, este gata de mult timp după ce a fost refăcut pentru Campionatul European, unde a fost folosit ca bază de pregătire pentru echipele cantonate la Bucureşti. Totuşi, Rapid nu a putut juca până acum pe noul stadion din cauza birocraţiei, lipsind anumite avize.

Momentul când giuleştenii vor juca primul meci pe noua arenă se apropie. La conferinţa de presă, Mihai Iosif, antrenorul din Giuleşti, a anunţat că derby-ul cu Dinamo de peste două etape s-ar putea juca pe noul stadion al alb-vişiniilor: "Este posibil să se joace pe Giuleşti!", a spus Mihai Iosif, de faţă cu jurnaliştii.

Rapid a primit o suspendare a terenului după incidentele de la meciul cu UTA, încheiat 1-1 pe Arena Naţională. Meciul cu Sepsi se va juca fără fani în tribune, dar la derby-ul cu Dinamo aceştia vor fi prezenţi să-şi încurajeze echipa. Tehnicianul Rapidului a vorbit la superlativ despre ultraşii din Giuleşti: "Lipsa suporterilor este un dezavantaj mare pentru noi, pentru că ei sunt parte din noi. Sunt primul sau al 12lea jucător, tot aia e. Suntem împreună", a mai spus Iosif, la conferinţa de presă.

Meciul Rapid - Dinamo este programat pentru data de 26 februarie, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Noua arenă din Giuleşti, o bijuterie!

Noul Stadion Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic. Pe lângă terenul de fotbal, acesta cuprinde şi săli de antrenamente pentru diverse discipline precum karate, box, lupte, judo, atletism sau popice, o sală de sport multifuncţională, o sală de forţă, sală de recuperare şi pistă de atletism.

Arena mai dispune de spaţii de cazare pentru sportivi, vestiare şi camere de recuperare pentru sportivi, cabinet medical, zonă de testare antidoping, spaţii dedicate publicului (magazine, zona food) şi locuri pentru persoane cu dizabilităţi (75 de locuri), spaţii pentru mass-media (boxă presă, sală de conferinţe, zonă de flash interviu etc.), spaţii pentru VIP (peste 900 de locuri). De asemenea a fost instalat şi un sistem de jocuri de lumini tip DMX (Digital MultipleX) în cadrul instalaţiei de nocturnă a stadionului, cu posibilitatea integrării diferitelor scenarii în funcţie de fondul muzical folosit.

Lucrările au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene, costurile totale ale noului Stadion Rapid Giuleşti ridicându-se la 185.333.607,39 lei, aproximativ 37,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: rapidgiulestistadionderbydinamomihai iosif 

viewscnt
Articole similare