Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, în gardă înaintea derby-ului cu Dinamo: "E, probabil, în cea mai bună formă de până acum. Vom da totul pe teren!"

Mihai Iosif, în gardă înaintea derby-ului cu Dinamo: "E, probabil, în cea mai bună formă de până acum. Vom da totul pe teren!"

Rapid

Comentarii

Tehnicianul Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo este în cea mai bună formă de până acum, subliniind că Rapid va da totul pentru victorie la derbiul de sâmbătă, mai ales că are sprijinul suporterilor.

"Dinamo, probabil, acum e în cea mai bună formă, dar vom da totul pe teren pentru o victorie. Vom juca şi cu un om în plus, cu primul nostru om, suporterii Rapidului. Dinamo s-a întărit, şi-a făcut un loc mai valoros şi numeric, clar sunt în cea mai bună formă. E un meci special că jucăm cu Dinamo. Iosif nu a murit, Rapid nu a murit, jucăm cu Dinamo, un derbi de tradiţie a fotbalului românesc. La câteva sute de kilometri de noi bat rachete, sunt lucruri mult mai importante ca informaţiile despre postul meu. Ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar nu reuşim mereu. Ştim că suporterii sunt senzaţionali, cele mai frumoase două galerii din România şi sper ca şi cei din teren să se ridice la aşteptările dorite. Eu nu mă războiesc cu nimeni am drumul meu, mă gândesc la meciul de mâine şi la fani să facă un spectacol extraordinar. Eu mă bucur că sunt pe scaunul de antrenor la Rapid şi savurez fiecare moment. Băieţii trebuie să joace pentru Rapid şi pentru ei, pentru mine joacă familia mea", a declarat Mihai Iosif.

Şi Cristian Săpunaru consideră meciul cu Dinamo un derbi, apreciind că oricine poate câştiga. "E un derbi, încercîm să luăm cele trei puncte, e un meci greu. Dacă e nevoie de mine pentru un anumit post, cu mare plăcere, la orice oră. Şumudică e mare rapidist, Iosif la fel, ce au ei de împărţit e treaba lor. Nu stăm noi să comentăm ce au ei, pe noi ne interesează să jucăm fotbal. Mihai Iosif este antrenorul Rapidului şi noi trebuie să ne facem treaba cu el. Facem parte din aceeaşi familie, dar noi suntem ca şi copiii, trebuie să ieşim să ne jucăm. Mai avem şanse de 2-3 la sută de intrare în play-off, le jucăm. Obiectivul nostru era salvarea de la retrogradare. Cu Dinamo e derbi, oricine poate câştiga, noi jucăm în faţa propriilor suporteri, avem o datorie faţă de ei.Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo, mi-ar părea rău şi dacă ar fi la Steaua, fotbalul românesc are nevoie de tradiţie, de suporteri, dacă nu sunt ei, parcă nu e fotbal. Sâmbătă se întâlnesc şi două dintre cele mai frumoase galerii din ţară. Pentru echipă joc pe orice post, la orice oră", a spus Săpunaru.

Derbiul Rapid - Dinamo are loc, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifdinamoderbysapunaru 

viewscnt
Articole similare