Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, reacţie genială după amicalul Corona Braşov - Rapid 1-2: "O să-l luăm pe Mbappe să lucreze şi el!". Ce a spus despre meci

Mihai Iosif, reacţie genială după amicalul Corona Braşov - Rapid 1-2: "O să-l luăm pe Mbappe să lucreze şi el!". Ce a spus despre meci

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul meciului câştigat de elevii săi, scor 2-1, împotriva celor de la Corona Braşov.

Iosif a oferit o reacţie genială când a fost întrebat despre un penalty ratat de Cătălin Hlistei în timpul partidei. Tehnicianul din Giuleşti a spus că nu e interesat de rezultatul final, ci în această perioadă se încearcă "betonarea" unui prim 11 cu care echipa să abordeze primul meci din noul sezon de Liga 1.

"Nu urmărim rezultatul în această perioadă, urmărim să cristalizăm un prim 11. Sper să găsim 11-le ideal pentru prima etapă. Trebuie în primul rând să ne definitivăm lotul, asta este cel mai important.  (n.r. - despre penalty-ul ratat de Hlistei) La penalty trebuie lucrat. A ratat şi Mbappe şi o să îl luăm şi pe el să lucreze", a spus Mihai Iosif.

Rapid a învins pe Corona Braşov cu 2-1 într-un meci amical. Bălan (14) şi Sefer (44) au marcat pentru giuleşteni, care în prima etapă din Liga 1 joacă împotriva Chindiei, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifliga 1amicalreactie 

viewscnt
Articole similare