Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, sincer după ce Rapid a ajuns la 6 meciuri fără victorie! ”Parcă suntem în campionatul Italiei din anii 90!” Ce a spus despre o potenţială demitere

Mihai Iosif, sincer după ce Rapid a ajuns la 6 meciuri fără victorie! ”Parcă suntem în campionatul Italiei din anii 90!” Ce a spus despre o potenţială demitere

Rapid

Comentarii

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrângeri.

La finalul meciului, Mihai Iosif a fost sincer şi a recunoscut că de această dată nu a fost inspirat cu schimbările. De asemenea, el a vorbit şi despre zvonurile cum că ar putea sa fie demis şi a spus că viaţa nu se termină cu el la Rapid. 

 ”Parcă suntem în campionatul Italiei din anii 90!”

”Terenul a fost foarte prost. Cred că am avut o primă repriză foarte bună. Dacă data trecută am spus că au ieşit, azi nu au ieşit schimbările. Nu îmi reproşez schimbările... nu au ieşit. Ce să îmi reproşez? Ei sunt jucători, trebuie să facă diferenţa. Câteodată eşti inspirat. Câteodată nu.

Ioniţă nu este refăcut complet după meci, nu am vrut să riscăm o nouă accidentare. Nu a intrat aşa cum am dorit, cred că încă are o teamă din cauza accidentării. Pe posturi au venit jucători, dar am avut suspendaţi, am avut accidentaţi. De abia acum am reuşit să avem cât de cât un lot competitiv. 

Am făcut numai egaluri. Zici că suntem în anii 90, în campionatul italienesc. Avem şanse matematice şi vom lupta până la capăt. Şanse chiar reale. Atâta timp cât ele există, noi vom da totul pe teren. Şi anul trecut am avut şanse mai mici şi am reuşit. Cu siguranţă vom da totul pentru a realiza obiectivul nostru, al vestiarului. 

Ultimul meci... ultimul mohican... sunt aici. Sunt în obiectivul clubului, nu am câştigat, dar nici nu am pierdut, nu citesc nimic, nu mă interesează absolut nimic. Nici nu ştiu dacă sunt prieteni cei care îmi spun de demitere. Eu fac tot ce pot şi atât eu cât şi colegii mei, cred că am făcut lucruri măreţe la Rapid. Viaţa nu se termină cu mine la Rapid. Nu a început cu mine la Rapid, oricând putem antrena sau juca în altă parte”, a spus Mihai Iosif, la finalul meciului. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 61 de puncte, FCSB - 52, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 36, Farul - 35, Rapid - 35, FC Argeş - 34.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-liga 1 

viewscnt
Articole similare