Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, sub presiune! Supărarea exprimată după Rapid - Sepsi 1-1: "După eu sunt ăla prost. Sunt om, nu vreau să-mi plesnească ceva la cap"

Mihai Iosif, sub presiune! Supărarea exprimată după Rapid - Sepsi 1-1: "După eu sunt ăla prost. Sunt om, nu vreau să-mi plesnească ceva la cap"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a oferit o primă reacţie, după ce echipa sa a smuls un punct cu Sepsi, la Mioveni.

Mihai Iosif, supărat după Rapid - Sepsi 1-1

Antrenorul giuleştenilor e iritat că a fost nevoit să schimbe totul din mers, pe durata partidei, după ce Alexandru Albu a fost eliminat în minutul 31, din cauză că l-a accidentat pe Achahbar. 

"Stai şi pregăteşti un meci o săptămână întreagă şi după eu sunt ăla prost şi rămâni în 10 oameni. Am văzut reluarea, dar din puntul meu de vedere nu a fost roşu. În rest, felicit jucătorii, pentru că am făcut o a două repriză în 10 oameni... Am arătat spirit, devotament şi fotbal. Nu cedăm, mie îmi place să lupt până în ultima clipă. La pauză le-am spus că nu trebuie să pierdem meciul. Vrem să jucăm ca noi, că stai şi pregăteşti meciul o săptămână. Nu poţi avea aceeaşi strategie cu un om în minus. 

Pe Ioniţă îl ştiu de când era copil şi încrederea mea o are pe viaţă cât sunt lângă el. Toţi aveam nevoie de acest gol. Suntem o echipă, avea nevoie şi el de gol. 

Întârzie victoria, al patrulea egal şi cu echipe de mai sus, de mai jos, net superioare ca buget. Mereu jucăm cu un om în minus sau avem ratări minumentale", a declarat antrenorul Rapidului. 

Aflat sub presiune la echipă, din cauza rezultatelor şi a pretenţiilor crescute pentru a prinde play-off-ul, tehnicianul a oferit o reacţie. 

"Cum am obţinut acest punct, cu un om mai puţin, nu ştiu dacă puteam obţine mai multe. Nu ştiu dacă mai puteam reveni, dar de la 0-1 e extraoardinar. 

În România, normal că antrenorul... Vreau să iau presiunea de pe jucători, dar şi eu sunt om, nu vreau să-mi plesnească ceva la cap. Trăind la această intensitate, nu ştii la ce să te aştepţi", a mai spus Mihai Iosif. 

VIDEO | Rapid - Sepsi 1-1, în Liga 1

FC Rapid a remizat, vineri, la Mioveni, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1, în care a egalat pe final şi a jucat o mare parte a partidei în inferioritate numerică.

În urma acestui rezultat, Rapid Bucureşti e pe locul al şaptelea, cu 36 de puncte, în timp ce Sepsi a ratat şansa de a trece peste giuleşteni în clasament şi e pe nouă, cu 33 de puncte. 

Ultima echipă care ocupă un loc de play-off e Farul, cu 36 de puncte, dar cu două meciuri mai puţine.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidsepsi 

viewscnt
Articole similare