Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, vise măreţe în Giuleşti: ”Când eram în liga a cincea, v-am zis că vreau să iau titlul cu Rapid”. Când va reveni Alex Ioniţă pe gazon

Mihai Iosif, vise măreţe în Giuleşti: ”Când eram în liga a cincea, v-am zis că vreau să iau titlul cu Rapid”. Când va reveni Alex Ioniţă pe gazon

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a dezvăluit că de când lucra în ligile inferioare ale României visa să ia campionatul cu Rapid.

Mihai Iosif este un rapiist adevărat. Tehnicianul giuleştenilor sângerează alb-vişiniu şi niciodată nu şi-a ascuns susţinerea şi dragostea faţă de club. După ce a reuşit să readucă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc, după o absenţă de şase ani, Iosif visează să ccâştige Liga 1 în Giuleşti.

Tehnicianul Rapidului a vorbit desăre visul său încă de când lucra în ligile inferioare ale României. Forţat să se retragă tânăr, antrenorul giuleştenilor se află în jurul clubului de ani buni şi a primit, în sfârşit, şansa nesperată la finele ultimului sezon.

Astfel, iosif visează la titlu, iar duminicccă are un adevărat test în viaţă. Rapid va primi vizita CFR-ului, la Mioveni, unde va evolua fără galerie, după ce Pelua Nord a anunţat că nu va face deplasarea din pricina restricţiilor. În plus, antrenorul giuleştean a dezvăluit şi cât de aproape este Alex Ioniţă de o revenire pe gazon, în urma scandalului cu dopajul.

Mihai Iosif, vise măreţe în Giuleşti

Ne aşteaptă duminică un meci cu campioana Romaniei, azi am venit să vedem viitorul Rapidului (n.r. la meci la Rapid 2). Eu acum câţiva ani, când eram la liga a cincea, v-am spus că îmi doresc să iau campionatul cu Rapid, asta îmi doresc, să fiu antrenor al echipei Rapid şi să fie campioană cu cât mai mulţi jucători din propria pepinieră, ăsta e visul meu.

Suporterii sunt foarte importanţi la Rapid, dintotdeauna au fost un factor esenţial, nici nu ştiu ce să zic. Ne va afecta clar, ne va afecta foarte mult lipsa lor, poate se va ajunge cu această pandemie să poată veni orice om pe stadion. Ioniţă s-a recuperat, se antrenează cu noi, din păcate avem foarte multe absenţe  pentru acest meci, dar el e ok, sper ca în cel mai scurt timp să redevină jucatătorul care a fost”, a declarat Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifalex ioniţă 

viewscnt
Articole similare