adplus-dvertising
You are here:

Mihai Leu, cadou special de la celebra actriţă Cathrine Zeta-Jones: "Cu dragoste pentru un mare campion!" | FOTO

Mihai Leu, cadou special de la celebra actriţă Cathrine Zeta-Jones: "Cu dragoste pentru un mare campion!" | FOTOgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Mihai Leu (53 de ani) a primit un cadou special din partea celebrei actriţe Cathrine Zeta-Jones. Leu o aşteaptă la Bucureşti pentru un drive test.

Mihai Leu, cadou special de la celebra actriţă Cathrine Zeta-Jones: "Cu dragoste pentru un mare campion!" | FOTO

Mihai Leu a primit, în aceste zile, un cadou special neaşteptat. Celebra actriţă Cathrine Zeta-Jones i-a trimis un tablou cu autograf.

Fostul campion mondial la box e mare fan Cathrine Zeta-Jones, despre care a spus că e una dintre actriţele sale preferate, pe care o aşteaptă în România pentru filmări şi un drive test.

"Sunt onorat că am primit o astfel de dedicaţie. Este una dintre actriţele mele preferate. O personalitate mondială a cinematografiei. Dacă anul trecut nu a putut să vină la un raliu, anul acesta, cand va reveni în ţară pentru filmări, a spus vrea să facă tot posibilul să ajungă să facă un drive test", a spus Mihai Leu pentru telekomsport.ro.

Cathrine Zeta-Jones este o celebră actriţă la Hollywood, câştigătoare de premiu Oscar în 2002 pentru filmul Chicago. A jucat în mai multe pelicule de succes, iar în 2022 va veni în România pentru a continua filmările la una dintre ele. Zeta-Jones s-a născut la Swansea, în Ţara Galilor şi e căsătorită cu Michael Douglas.

Mihai Leu e campion mondia la box şi la raliuri. În box, Leu a câştigat ttilul german, în 1994, apoi centura WBO în două rânduri (1995 şi 1997). Acesta s-a retras din box neînvins, din cauza unei accidentări, cun palmares de 28-0, 10 victorii din knockout. În 2003 a devenit campion naţional la raliuri.

Articol scris: Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare