You are here:

Mihai Lixandru, înainte de PAOK - FCSB: ”Vă asigur că nu au cu ce să ne surprindă”

Mihai Lixandru, înainte de PAOK - FCSB: ”Vă asigur că nu au cu ce să ne surprindă”

FCSB

Comentarii

După ce a învins-o pe RFS în prima rundă din Europa League, scor 4-1, FCSB se pregăteşte de duelul cu PAOK. Meciul va putea fi urmărit joi, de la ora 22:00.

Mihai Lixandru, declaraţii înainte de PAOK - FCSB

PAOK - FCSB, meci din runda cu numărul #2 a grupei din Europa League, se joacă joi, 3 octombrie, de la 22:00.

Mihai Lixandru a susţinut, alături de Elias Charalambous, conferinţa de presă premergătoare partidei cu PAOK.

„Am văzut stadionul şi terenul. Ne aşteptăm la o atmosferă incendiară din partea lor. Suntem pregătiţi de acest lucru şi conştienţi că asta o să urmeze. Sincer, pentru noi e o motivaţie în plus şi ne place să jucăm pe astfel de stadioane.

Ne bucurăm că dânsul (n.r. Gigi Becali) e alături de noi. Nu a mai fost de mult la un meci sau într-o deplasare. Prin rezultatele noastre şi prin ţara în care se joacă a avut plăcerea să fie alături de noi. Sperăm să-l facem fericit şi să câştigăm mâine.

Am analizat-o, este o echipă bună. Ştiam că PAOK are echipă bună. Suntem în Europa League. Mister ne-a prezentat punctele lor forte, dar şi punctele în care putem fi periculoşi. Noi ne gândim doar să câştigăm meciul şi credem cu adevărat în şansele noastre, mai ales după primul meci, în care am făcut o partidă bună. Cred că putem repeta.

Vă pot asigura că nu au cu ce să ne surprindă, i-am analizat. De abia aştept să ne probăm forţele cu ei şi să ne vedem la ce nivel suntem”, a spus Mihai Lixandru, la conferinţa de presă.

FCSB vine după un start promiţător în Europa League. Roş-albaştrii au învins-o pe FK RFS cu 4-1. De cealaltă parte, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut în prima etapă în faţa celor de la Galatasaray, scor 1-3.

Afla mai multe despre: fcsbpaokrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare