Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Mironică, ”băgat în corzi” de un fan al lui Liverpool: ”Mi-a spus că voia să mă bată! Credea că ţin cu Milan” | EXCLUSIV

Mihai Mironică, ”băgat în corzi” de un fan al lui Liverpool: ”Mi-a spus că voia să mă bată! Credea că ţin cu Milan” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Celebrul comentator sportiv român Mihai Mironică a fost invitat la ”SportCast cu Sile”, un podcast Orange Sport, realizat de Silviu Tudor Samuilă şi transmis pe YouTube.

Printre multitudinea de poveşti, Mihai Mironică a rememorat un episod în care să fie ”caftit” chiar de un suporter al echipei sale favorite, Liverpool.

Mihai Mironică:”Mi-a spus că a vrut să mă bată pentru cum am comentat finala din 2005”

Se întâmpla imediat după finala Ligii Campionilor din 2005, de la Istanbul, când Liverpool a reuşit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului.

La pauza acelui meci, AC Milan avea deja trei goluri avans pe tabelă şi nimic nu anunţa o revenire istorice. Bineînţeles, Mihai Mironică, cel care avea să comenteze meciul la Pro TV, alături de Costi Mocanu, a avut şi câteva cuvinte mai ”înţepătoare” la adresa ”Cormoranilor”, care nu reuşeau să se trezească din pumni.

În consecinţă, au fost suporteri ai lui Liverpool care au crezut că Mihai Mironică este anti-Liverpool şi chiar au vrut să-i aplice o corecţie fizică. În realitate, Mironică este unul dintre cei mai mari fani Liverpool din România.

  • Liverpool revenea de la 0-3, la 3-3, şi ducea partida la lovituri de la 11 metri, unde avea să cucerească trofeul.

”(n.r. - Poţi să te detaşezi când comentezi un astfel de meci?) Eu zic că reuşesc lucrul acesta, pentru că doi ani mai târziu am comentat finala în care Milan a bătut-o pe Liverpool şi am comentat-o la fel de entuziast, chiar dacă în mine curgea ”venin”.

Îţi povestesc un episod care s-a întâmplat la Atena. După finală, m-am dus să urmăresc un meci al lui Liverpool într-un loc în care se strângeau fanii şi acolo m-am întâlnit cu liderul acelui grup.

Mi-a spus că a vrut să mă bată pentru felul în care am comentat finala din 2005. La pauză, fiind 3-0 pentru Milan, am tot spus pe parcursul primei reprize că Milan a desfiinţat-o pe Liverpool, iar el m-a perceput ca pe un tip anti-Liverpool. Acea finală a fost cel mai frumos moment al carierei mele”, a povestit Mihai Mironică în cadrul ”Sportcast-ului cu Sile”.

Afla mai multe despre: liverpoolmironicamilanchampions league 

viewscnt
Articole similare