Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii a spus ce face Darius Olaru la antrenamentele FCSB: "E dificil, alt om. Face pe supăratul" | EXCLUSIV

Mihai Pintilii a spus ce face Darius Olaru la antrenamentele FCSB: "E dificil, alt om. Face pe supăratul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, a dezvăluit cum decurge o şedinţă de antrenament în care este implicat Darius Olaru (25 de ani), căpitanul "roş-albaştrilor". "Pinti" a spus că Olaru se transformă la antrenamente şi "face pe supăratul" dacă pierde şi nu îi place să simtă gustul înfrângerii.

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Mihai Pintilii a spus că Darius Olaru "e alt om" la antrenamentele FCSB şi se transformă pentru că nu îi place să piardă. Mijlocaşul "e un tip dificil" la şedintele de pregătire, dar totul revine la normal după ce se termină antrenamentul.

Mihai Pintilii: "Darius Olaru e dificil, nu-i place să piardă. Face pe supăratul, e greu să comunici cu el"

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai FCSB în acest sezon, alături de Florinel Coman, iar modul cum se dedică la antrenamente l-a ajutat să ajungă la un nivel foarte bun în actuala stagiune. Căpitanul FCSB a marcat 14 goluri în acest sezon la FCSB.

"Olaru e un tip mult mai dificil la antrenamente, că nu-i place să piardă. El face pe supăratul tot timpul, e greu să comunici cu Olaru la antrenamente. După antrenament se schimbă, e alt om şi poţi să vorbeşti orice cu el", a spus Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Pintilii îl compară pe Darius Olaru cu Alexandru Chipciu ca temperament la antrenamente "(n.r. - Cu cine seamănă din generaţia voastră?) Chipciu. Nu puteai să te înţelegi cu el, înjura tot timpul, nu îi convenea să piardă. Pleca, o lua razna. Dar s-a liniştit", a mai declarat antrenorul FCSB.

Darius Olaru a marcat de 14 ori şi a livrat trei pase de gol în 34 de meciuri (2706 de minute) în toate competiţiile sezonului pentru FCSB.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbdarius olaruantrenamentesuperliga 

viewscnt
Articole similare