Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 26 august 2023. Din Bundesliga generăm profitul

Biletul Zilei AZI 26 august 2023. Din Bundesliga generăm profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Sâmbătă mizăm pe două jocuri din cadrul etapei a 2-a din Bundesliga, în care vor fi implicate echipe ce reprezinta Germania la nivel internaţional. Union Berlin, revelaţia ultimelor sezoane de Bundesliga, se va deplasa la nou-promovata Darmstadt, în timp ce unul dintre derby-urile etapei curente este jocul pe care îl vor disputa Borussia Monchegladbach şi Bayer Leverkusen.

Biletul Zilei AZI 26 august 2023

Rotiri gratuite la Superbet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru până pe 3 Septembrie. Deschidem biletul cu duelul dintre Darmstadt şi Union Berlin, o confruntare pe care formaţia din capitala Germaniei o va trata la victorie. Darmstadt a revenit în Bundesliga după o absenţă de şase ani, iar debutul nu a fost deloc uşor, deoarece a cedat victoria în deplasarea de la Eintracht Frankfurt, încheiată cu scorul 1-0. Mai mult, Darmstadt a predat armele şi în Cupa Germaniei destul de timpuriu, fiind eliminată, total neaşteptător, de Homburg, o echipă din ligile inferioare. Union Berlin şi-a câştigat partida din cupă, scor 0-4 cu Walldorf, precum şi jocul de debut cu Mainz, scor 4-1. Union Berlin va reprezenta, în premieră, Germania la nivelul Ligii Campionilor, iar investiţiile în lotul berlinezilor nu au lipsit. Emulaţia este mare în jurul echipei oaspete, deoarece capitala Germaniei nu a mai avut de ceva timp o echipă care să livreze rezultate precum Union. Ultimele confruntări directe dintre Darmstadt şi Union Berlin au avut loc în liga secundă, mai exact pe parcursul stagiunii 2018/2019, atunci când cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Forţa ofensivă a oaspeţilor trebuie să se vadă pe deplin în acest meci, iar un pariu excelent de jucat este „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pariu cu cota 1.57.

Biletul Zilei AZI 26 august 2023

Ponturi din fotbal pe site-ul lui Andrei Dumitru în fiecare zi. Continuăm cu partida dintre Borussia Monchengladbach şi Bayer Leverkusen, o altă confruntare ofertantă din cadrul rundei secunde. Borussia Monchengladbach a scăzut mult nivelul, în comparaţie cu stagiunile precedente, şi locul 10 pe care a terminat în sezonul trecut este o explicaţie a nivelului redus al performanţelor gazdelor. Investiţiile nu mai sunt aceleaşi, iar lipsa prezenţei în cupele europene îngreunează şi mai mult misiunea conducerii clubului. Bayer Leverkusen, în schimb, a dat lovitura prin numirea lui Xabi Alonso pe banca echipei pe parcursul sezonului trecut. Spaniolul a redresat echipa, care era departe de locurile de cupe europene, şi a obţinut un nesperat loc 6. Chiar dacă nu este gazdă, Leverkusen are şanse la victorie, moralul echipei fiind foarte bun, în urma victoriei cu RB Leipzig de acum o săptămână, scor 3-2. Monchengladbach a remizat în deplasarea de la Augsburg, 4-4, scorul etapei trecute, deşi a condus cu 1-3 la un moment dat. Gladbach şi Leverkusen au oferit două meciuri cu goluri în sezonul trecut, după 2-3 în tur pentru Leverkusen şi 2-2 la retur. Astfel, mizăm tot pe goluri şi acum, iar pariul „Peste 2.5 goluri”, pentru care primim cota 1.50, este ideal pentru a completa Biletul Zilei de sâmbătă, 26 august.   

Biletul Zilei 26 august 2023

Darmstadt – Union Berlin GG sau 3+ @ 1.57
Monchengladbach – Bayer Leverkusen 3+ @ 1.50  
Curs final: 2.61

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare