Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii înainte de derby-ul Rapid - FCSB: ”Senzaţia e că îmi pare rău că m-am lăsat de fotbal”

Mihai Pintilii înainte de derby-ul Rapid - FCSB: ”Senzaţia e că îmi pare rău că m-am lăsat de fotbal”

FCSB

Comentarii

Înainte de derby-ul de pe Arena Naţională dintre Rapid şi FCSB, Mihai Pintilii a făcut câteva declaraţii.

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a vorbit la superlativ despre atmosfera de la stadion, dar şi despre adversarii echipei sale:

”Senzaţia e că îmi pare rău că m-am lăsat de fotbal. Sunt meciurile care te fac să te simţi fotbalist, probabil cel mai frumos lucru care ţi se poate întâmpla. Sper să fie un meci cu goluri şi să fie un meci frumos. Nu vreau să comentez declaraţiile jucătorilor, eu acum am un alt rol. Cred că vor exista tot timpul astfel de ironii, existau şi înainte. Mă bucur că se ambiţionează şi aşteptăm o luptă crâncenă.

Ştiu că aseară s-au vândut 3000 şi ceva de bilete, eu sper să fie peste patru-cinci mii de suporteri. Important e ca jucătorii să nu se sperie şi să rămână concentraţi la meci.

Rapid este o echipă care nu a pierdut niciun joc de când a început sezonul. Au început foarte bine, sunt sus, e un derby în adevăratul sens al cuvântului” a spus Pintilii, înainte de FCSB - Rapid.

Rapid - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1. Fazele importante se văd pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbrapidliga 1 

viewscnt
Articole similare