Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii ştie care va fi cheia în derby-ul Rapid - FCSB: „Nu contează talentul sau pe ce loc eşti în clasament!” | EXCLUSIV

Mihai Pintilii ştie care va fi cheia în derby-ul Rapid - FCSB: „Nu contează talentul sau pe ce loc eşti în clasament!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, sâmbătă seara, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Mihai Pintilii a prefaţat derby-ul dintre Rapid şi FCSB

Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, e convins că derby-ul va oferi mult spectacol şi nu crede că poziţia din clasament va conta. Oficialul liderului din Superligă se aşteapta ca jucătorii să fie extrem de motivaţi, mai ales că stadionul va fi plin, asta fiind cheia jocului.

„E derby, indiferent dacă nu eram pe locurile 1 şi 2. Ăsta e un meci pentru suporteri, e o atmosferă senzaţională şi contează foarte mult pentru ei în primul rând. Motivaţia ţi-o iei de la suporteri, prin ce fac ei primeşti imboldul de care ai nevoie.

În meciurile astea nu contează talentul sau pe ce loc eşti. Aici trebuie să te concentrezi doar tu, să fii focusat 100% şi să dai totul. Nu se mai pun puncte, nu se mai pune nimic. Nu mai contează punctele sau clasamentul într-un derby cu Rapid. Aici trebuie să câştigi meciul.

Dacă o baţi pe Rapid, parca altfel ieşi în oraş, ai alt statut. Câştigând derby-urile capeţi mai multă valoare. Vreau ca jucătorii să aibă răutate pozitivă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne batem. Eu mă refer la răutate în sensul bun al cuvântului, trebuie să fie calmi, dar oricum la meciurile astea jucătorii în general sunt nervoşi. E un derby şi 100% vor ieşi scântei”, a declarat Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare