Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Răduţ a revenit în Liga 1 şi a semnat cu un club din play-off! Mijlocaşul a jucat doar 10 meciuri în ultimul sezon

Mihai Răduţ a revenit în Liga 1 şi a semnat cu un club din play-off! Mijlocaşul a jucat doar 10 meciuri în ultimul sezon

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Răduţ (32 de ani) a revenit în Liga 1. Mijlocaşul a semnat cu FC Voluntari.

FC Voluntari l-a transferat pe Mihai Răduţ

După ce Lukas Droppa, Adam Nemec, Helder Tavares şi Liviu Ciobotariu şi-au prelungit contractul, iar Octavian Vâlceanu a fost transferat, revelaţia din sezonul trecut a mai reuşit o mutare importantă. 

Plecat în urmă cu un an de la Astra Giurgiu, odată cu apariţia problemelor financiare grave, Mihai Răduţ a jucat în Cipru, la Aris Limassol, în acest sezon. 

El a părăsit campionatul cipriot şi a semnat cu FC Voluntari, care se întăreşte pentru un nou sezon în care atacă play-off-ul Ligii 1. 

"BINE AI VENIT, MIHAI RĂDUŢ!

Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul Mihai Răduţ. 

Mihai Răduţ este un mijlocaş ofensiv , în vârstă de 32 de ani, care a evoluat până acum în cariera sa la echipele Internaţional Curtea de Argeş,  FCSB, Pandurii Târgu-Jiu,  Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia 1),  Astra Giurgiu şi Aris Limassol ( Cipru 1).

Campion al României (2014) şi câştigător al Cupei României (2011) cu FCSB, Mihai are 2 prezenţe în Echipa Naţională de Fotbal a României de seniori şi 4 jocuri pentru tricolorii U-21, pentru care a marcat de 3 ori.

Noua noastră achiziţie va purta numărul 8 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează "Bun venit!" şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari", a transmis FC Voluntari. 

În ultimul sezon, Mihai Răduţ a jucat puţin, doar 10 meciuri pentru Aris Limassol. 

 

Afla mai multe despre: mihai răduţ 

viewscnt
Articole similare