Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Roman, reîncărcat! S-a întors la Botoşani şi are planuri mari: "Asta e treaba mea"

Mihai Roman, reîncărcat! S-a întors la Botoşani şi are planuri mari: "Asta e treaba mea"

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Roman (29 ani), atacantul lăsat liber de U Craiova a semnat cu FC Botoşani, a redebutat pentru echipa moldavă şi are planuri mari. Vârful de atac a avut probleme la inimă şi a revenit, iar în partida FC Botoşani - Sepsi 1-0 a intrat în minutul 88, în locul lui Lupeta.

Mihai Roman, reîncărcat! S-a întors la Botoşani şi are planuri mari: "Asta e treaba mea"

FC Botoşani a învins, scor 1-0, pe Sepsi într-un meci jucat pe teren propriu. În această partidă, la FC Botoşani a redebutat Mihai Roman, la a doua "descălecare" în Moldova. Atacantul a intrat în minutul 88, în locul lui Jucie Lupeta, iar la finalul partidei a vorbit despre revenirea sa pe teren.

Roman a fost mai mult rezervă la U Craiova, mai ales după problemele cu inima, dar acum vrea să-şi reintre în formă la FC Botoşani: "Suntem bucurosi ca am castigat, pentru ca ne-am dorit aceste puncte am muncit si suntem fericiti ca am iesit invingatori.

Ma bucur ca m-am intors pe prima scena, sunt bine fizic, am aici un antremnor bun, ii dedicam si victoria pentru ca nu a putut sa fie in aceasta seara langa noi.

Treaba mea este sa marchez, asta e treaba atacantului, dar vreau sa ajut echipa sa castig dueluri, pase de gol, sa fiu util echipei", a spus Mihai Roman, la Telekom Sport.

Mihai Roman a revenit la Botoşani, în ianuarie 2022, după ce mai jucat pentru formaţia lui Valeriu Iftime între iulie 2018 şi iunie 2019. Atunci, Roman a marcat nouă goluri şi a livrat cinci pase de gol în 37 de partide.

FC Botoşani - Sepsi 1-0, în Liga 1

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XXII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Papa, în minutul 41.

FC Botoşani: M. Contra - Braun, Racoviţan, Şeroni, A. Dragu - E. Papa, Edjouma, E. Florescu - J. Silva (Neciu '88), M. Roman II (Lupeta '88), Mailat (Fili '77). Antrenor: Marius Croitoru
Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - Dimitrov, Tincu, B. Mitrea, R. Ispas - E. Gonzalez, Fofana (Achahbar '57), Aganovic - Golofca (Ştefănescu '76), Damaşcan (Luckassen '57), Ashkovski. Antrenor: Cristiano Bergod

Cartonaşe galbene: Papa '22, Dragu '35

Meciul a fost arbitrat de Horia Mladinovici, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Cosmin Vătămanu.

Rezervă a fost Andrei Antonie, iar observator Sorin Boca.

Afla mai multe despre: mihai romanbotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare