Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a anunţat cine va antrena Universitatea Craiova la meciul cu Farul: ”El va conduce echipa”

Mihai Rotaru a anunţat cine va antrena Universitatea Craiova la meciul cu Farul: ”El va conduce echipa”galerie foto

Superliga

Comentarii

Ivaylo Petev şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, la doar trei zile după înfrângerea cu FCSB din campionat (0-2), partidă ce a diminuat considerabil şansele oltenilor pentru titlu.

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a decis să încheie colaborarea cu Ivaylo Petev, după o săptămână dezastruoasă pentru gruparea din Bănie. Alb-albaştrii au fost eliminaţi de Oţelul din Cupa României, iar eşecul categoric cu FCSB din campionat a anihilat aproape toate şansele oltenilor în lupta pentru titlu.

Cine o va conduce pe Universitatea Craiova la următorul meci! ”Omul de încredere” al lui Rotaru revine

Finanţatorul Universităţii Craiova a declarat că Dragoş Bon va sta pe banca alb-albaştrilor la următorul din meci din campionat, cu Farul, de vineri. 

Dragoş Bon a fost numit în funcţia de director tehnic al academiei Universităţii Craiova în luna noiembrie, însă a mai ocupat funcţia de antrenor interimat al grupării din Bănie de trei ori.

”Nu ştiu să fi anunţat vreun antrenor pentru meciul cu Farul. Nu sa fost vorba despre opţiunea Papură niciodată, echipa va fi condusă de Dragoş Bon.

Până în data de 17 aprilie nu vom numi un antrenor, optimistic vorbind, 17-18 e o dată fezabilă pentru numirea unui antrenor, dar până atunci, nu, că e o situaţie nouă, nu vrem să punem antrenor doar până la finalul sezonului.

Avem discuţii deschise de aseară”, a spus Mihai Rotaru, la Orange Sport.

(foto: Dragoş Bon, în 2021, la o partidă din Superligă, între Universitatea Craiova şi FC Argeş)

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarusuperligăivaylo petevdragoş bon 

viewscnt
Articole similare