Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a dat lovitura! Alexandru Mitriţă se întoarce în Bănie şi vrea titlul cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dat lovitura! Alexandru Mitriţă se întoarce în Bănie şi vrea titlul cu Universitatea Craiova
Comentarii

Anunţ bombă din Bănie! Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova.

Patronul Mihai Rotaru a dat lovitura pentru următorul sezon. Nici bine nu s-a încheiat campionatul, Rotaru a vrut să şteargă sezonul slab şi e pus pe treabă pentru următorul.

Mihai Rotaru l-a convins pe Alexandru Mitriţă (28 de ani, extremă stânga) să se întoarcă la formaţia din Bănie. 

Din primele informaţii oferite de Fanatik, Mitriţă a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Universitatea Craiova. Sursa citată mai arată că Alexandru Mitriţă a renunţat la o sumă foarte mare de bani, 3 milioane de euro!

Alexandru Mitriţă este născut în Craiova şi a jucat la Universitatea în perioada iulie 2017 - februarie 2019. Oltenii l-au vândut la New York City FC pentru o sumă record, 8 milioane de euro.

Visul lui Rotaru a fost să îl readucă pe atacant înapoi în Bănie pentru a se lupta la titlu. 

"Dacă Mitriţă îşi va dori să vină înapoi, noi vom fi bucuroşi şi îl aşteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriţă e un tip ataşat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu braţele deschise", declara recent Mihai Rotaru despre posibila revenire a lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova.

29 de goluri a marcat Mitriţă pentru Craiova în cele 60 de meciuri jucate. De asemenea, a oferit 11 pase decisive

Revine şi Alexandru Băluţă?

Alexandru Băluţa s-a despărţit de Akademia Puskas, după trei ani petrecuţi în Ungaria.

Fostbalistul român şi-a anunţat oficial plecarea pe contul de Instagram.

Conform Prosport.ro, negocierile dintre Băluţă şi clubul patronat de Mihai Rotaru sunt avansate. Aceeaşi sursă relateză că, în lupta pentru câştigarea titlului de campioană, finanţatorul alb-albaştrilor visează să-i reunească pe Ivan, Băluţă, Mitriţă şi Jovan Markovic.

  • Alexandru Băluţă a evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care a plecat la Slavia Praga în schimbul sumei de 2.300.000 de euro.

În tot acest timp, jucătorul Akademiei Puskas a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri şi a livrat 16 pase decisive. Cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro, Băluţă a mai evoluat pentru Chindia, Farul şi Slovan Liberec. În acest sezon, Băluţă a marcat două goluri în 21 de partide. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovaalexandru mitritaliga 1 

viewscnt
Articole similare